Dekor Aksesuar

Gardırop Düzeni Nasıl Olmalı?

Dağınık gardırobunuza tutunmaya devam ettiğiniz gereksiz kıyafetler ve kullanılmayan kişisel eşyalardan daha fazla bir şey eklemediğini biliyor muydunuz? Bu nedenle ilahi bir gardırobun ilk adımının dağınıklığı gidermek olduğunu söylemeye gerek yok. Alışverişe rutininizin bir parçası olarak devam etmek istediğiniz kadar, eski çöpleri bırakmak da bir istisna olmamalıdır. Dolabınızda tuttuğunuz tüm bu kıyafetleri en son ne zaman giydiğinizi kendinize sorun ve eğer cevap neredeyse hiç değilse, mevsim olsa bile, o zaman kesinlikle bırakmanın zamanı geldi.

Mavi Duvarlı Gardırop Organizasyon Fikirleri

Gardırobunuzu karıştırmanın getirdiği faydalar nelerdir? Kendinizi hazırlamanız veya giyinmeniz daha az zaman alır. Dolabınızı düzenlemeyi daha az korkutucu hale getirir. Dolabınıza temiz ve ferahlatıcı bir görünüm kazandırır. Alışverişe gitmek için motivasyon sağlar.

Tüm bu çöplerin gardırobunuzdan kaybolduğuna inanmak isterdim, şimdi yaratmayı başardığınız esnek ve manipülatif alana ve onunla yapabileceğiniz harikalara odaklanmanın zamanı geldi. İşte dahil edebileceğiniz birkaç ipucu, temel çizgi her şeyin nereye gitmesi gerektiğini bilmek ve onları oraya koymayı bir istisna haline getirmemektir.

Askılar

Elbiseler, gömlekler, bluzlar ve tüm resmi kıyafetler dahil tüm kıyafetleriniz askılarda bulunmalarını kolaylaştıracak şekilde iyi organize edilmelidir. Bu mevsime, duruma veya normal aşınma sırasına göre olabilir.

Bir Raftaki Askılar Çekmeceler ve Raflar

Çekmeceler ve raflar gardırobunuzda oldukça önemlidir. Tüm katlanmış kıyafetlerini burada saklıyorsun. Katlanacak giysiler, katlandığında kırışmaya daha az duyarlı olanlar olmalıdır, böylece sürekli ütülemeye maruz kalmazsınız. Çekmecelerinize tişörtler, örgü giysiler, kot pantolonlar, kazaklar ve kadifeler dahil edilebilirken, diğer şeyler özellikle havlular bunları ayırmak için raf bölücüler kullanılarak rafa kaldırılabilir.

Ayakkabı Kutusu Gardırop Düzenleme Dolabı

Ayakkabılarınızı düzgün bir şekilde düzenleyebileceğiniz ve ihtiyacınız olduğunda kolayca erişilebilir hale getirebileceğiniz şeffaf plastik ayakkabı kutularını dahil edebilirsiniz. Alternatif olarak dolabınızın yanına hareketli bir ayakkabı rafı da yerleştirebilirsiniz. Bu, kişisel alanınızı ayakkabı dışındaki her şey için dolapta tutarken aynı zamanda kolayca erişilebilir tutacaktır.

Dolaba Gir Kancalar

Gardıroptaki kancalar, eşarp, kolye, kemer vb. Eşyaları saklamak için ek alan yaratır. Dolabın dışına bir vale kancası takmak, ertesi sabah kendinizi hazırlamanıza yardımcı olmak için yarın için tercih ettiğiniz kıyafeti asmak için kullanışlıdır.

Buna ek olarak, muhtemelen çantalarınızı aynı gardıropa yerleştirmeniz gerekecek olsa da, orijinal şekillerini korumaya yardımcı olmak ve gardırobunuza düzenli, çekici bir görünüm kazandırmak için bunları doku malzemeleriyle doldurun.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu