Dekorasyon

Ucuz Mutfak Dekorasyonu İçin Öneriler

Br mutfak tadilatı pahalı bir girişim olabilir; Bunun hakkında hiç şüphe yok. Büyüklüğüne, durumuna ve tadilat işinin kapsamına bağlı olarak, pahalı bir tanesi size birkaç bin dolar geri verebilir; bu, bazılarımızın harcamaya istekli olamayacağı bir şeydir, ancak bir mutfak tadilatı, mutfak tadilat değerini artırmanın en iyi yollarından biridir. mülk.

İyi haber şu ki, mutfağınızı yeniden şekillendirebileceğiniz ya da en azından işiniz bittiğinde on binlerce kişiye girmeyecek bir miktar için biraz gençleştirebileceğiniz yollar var. Önemli olan paranızla cesur, yenilikçi ve ihtiyatlı olmaktır.

Önemli Unsurları Eksik Etmeyin Süslü Kitchn

Mutfak tadilatı ve tadilatı konusundaki uzmanların çoğu, genel olarak, pahalı görünümlü bir mutfağa sahip olmak istiyorsanız, eksik olamayacağınız birkaç alan olduğunu kabul edecektir. Örneğin, fayanslar. Mutfağınızın duvarlarında fayans varsa, onlara biraz para harcamak en iyisidir, çünkü tüm mutfağın tonunu ayarlayacaklardır. Boya ile gitmeye karar verirseniz, her zaman zarif görünecek tonda, neredeyse tek renkli tonlar öneriyoruz. Daha sonra her zaman pahalı bir fayans şeridi ekleyebilir veya bunun gibi yaratıcı bir şey yapabilirsiniz.

Şık ve zarif bir mermer tezgah her zaman süslü ve pahalı görünecek ve bu konuda hiç şüphe yok. Yine de, böyle bir tezgah oldukça pahalı olabilir ve bütçenize uymayabilir. Birçok üretici sahte mermer ve diğer malzemeler sunar ve çok titiz değilseniz, paranız için büyük bir değer elde edebilirsiniz. Ya da diğer malzemelerle gidip onları çalıştırabilirsin.

Örneğin, ahşap tezgahlar, özellikle koyu tonlarda yapılırlarsa ve çevreyle mükemmel bir şekilde uyum sağlarlarsa çarpıcı ve zarif olabilirler. Zeminlerden bahsederken, perişan görünmeden size bu retro görünümü verebilecek veya diğer malzemeleri taklit edebilecek vinil veya muşamba zeminler öneriyoruz.

Işıkla Oyna
Mutfak Tasarımı

Mutfağınızın görünümünü iyileştirmenin en kolay yollarından biri ışıkla oynamaktır. Örneğin, mutfağınızda pencereleriniz varsa, etraflarında daha parlak renklerle açmayı düşünebilirsiniz. Aydınlatmayı yerleştirdiğinizde, örneğin büyük boyutlu asılı görev ışıklarıyla gidebilirsiniz. Olmadıklarında bile pahalı görünürler ve tüm mutfağın atmosferine katkıda bulunabilirler.

Küçük Ayrıntılar Ekle
Mutfak Tadilatı

Sonunda, tüm mutfağı bağlamak istediğinizde, hiçbir şey bir mutfağı gerçekten yapabilecek veya kırabilecek bazı detaylar kadar etkili değildir. Örneğin, eski retro posterleri çerçeveleyebilir ve aynı eski çiçek resimleri veya bunun gibi bir şey yerine koyabilirsiniz. Ya da size yer kazandıracak bir tencere rafı takabilirsiniz ve bu da mutfağın şeflerin her zaman yemek pişirdiği bir yer gibi görünmesini sağlayacaktır.

Sen Varken

Son olarak, tadilat yaparken profesyonel mutfak sıhhi tesisat hizmetlerine başvurma fırsatını değerlendirmek harika bir fikir olacaktır. Tadilat yaparken sıhhi tesisatınızı, armatürlerinizi vb. Kontrol edebilirler. Onları fark etmeyeceksiniz bile ve kendilerini daha yakın veya daha uzak bir gelecekte ortaya çıkarabilecek sorunlarla ilgilenebilirler. Bunu yaparken, elektrikçileri de aynı şeyi yapmaya davet edebilirsiniz.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu