Mutfak Dekor

Mutfak Balkonu Dizaynı

diğer birçok şey bir sebze bahçesi yetiştirme konusunda ilham verebilir. Yine de en iyisi, bunun sadece uyanmanıza ve kendinizi yeşil yapraklar ve çiçeklerle dolu bir bahçede görmenize izin vermesi, aynı zamanda kendinize ve ailenize en iyi, en saf salatayı vermenizdir. Balkonunuzda bu tür bir bahçe yetiştirmek, bunun gibi diğer birçok avantaja yakındır. Bu tür bir bahçeyi sağlık için yetiştirmenin artı yönlerinden biri, salata kullanımındaki artışın sadece kolesterol seviyesini düşürmekle kalmayıp aynı zamanda bizi kanser gibi hastalıklar bulmaktan kurtarmasıdır. Günlük yoğun kapalı yaşamımızda, bahçede oturmak ya da salata şeyinin çoğunu yemek için fazla zaman bulamıyoruz. Sebzeler için özel bir sağlık durumu oluşturmuyoruz; bununla birlikte, vitamin ve minerallerin büyük kaynakları olarak algılandılar ve uzun zamandır “sağlık” desteği olarak kabul edildiler.

Çiçekler ve süslü bitkiler gözler için bir ziyafet olsa da, bahçenizde geliştirdiğiniz bir salata vücut için bir patlamadır. Salata bahçenizin lezzetlerinden biri de uyarlanabilirliğidir. Sahip olduğunuz her şeyi içine koyduğunuz veya salatalık, marul ve domates gibi basit şeyleri sakladığınız “heyecanlı bir salata demeti” yapabilirsiniz. Dahası, yapraklı yeşilliklerin hevesli adanmışları ve müttefikleri olmayabilecek bir aile üyeniz varsa, onları salata bahçesi projesine dahil etmek düzenli olarak açlıklarını giderecektir. Bugün salatalar, bir zamanlar oldukları basit kabulün çok ötesine geçiyor. İstisnasız her şey yeşilliklerle gidebilir. Yeşil yapraklardan herhangi bir renkteki bazı çiçeklere kadar. Bu, sadece ne yemeyi sevdiğinizi değil, aynı zamanda balkonun bağlı olduğu odanın genel görünümüne kontrast ekleme meselesi olarak görmeyi sevdiğiniz şeyleri de büyütebileceğiniz anlamına gelir.

Aynı şekilde, küçük ölçekte yeni şeyler denemede cesur olabileceğinizi de ima eder. Balkon Bahçenize “Tulsi” Getirmek, Daha iyi bir tat almak için biraz daha istekliyseniz Şehir Evleri için Sağlık veya Balkon Bahçesi Getirmek hakkındaki makalemizi okuyabileceğiniz gibi.

Sebzelerin çoğunun temeli bir çeşit yapraklı sebze buharıdır: ıspanak ve marul en popüler iki tanesidir. Ispanağı tadı kötü ya da pişmiş halde bulan çocuklar, onu taze yeşil yapraklı bir formda gördüklerinde,

Popeye- the sailor man (Her zaman taze yeşil ıspanak yiyen ve güçlü olan bir adam) gibi popüler çizgi film serisinden yeşil ıspanak hakkında bir fikir geliştirmiş olan çocuklar gibi.).

İhtiyaç ve taleplerinize bağlı olarak balkon bahçenizde salata bölümünüzü tamir edebilirsiniz. Bazı insanlar salatanın arka plana bakmasını severken, takipçilerin pencere aynasında bir ön duvar olması gerekir. İhtiyaçlarınız ihmal edilebilirse, geniş bir küvette veya diğer bölmelerde salata yetiştirebilir, öğeleri çizgiler veya daireler halinde ekebilirsiniz.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu