Çatı İnşaat

Pencere Dekorasyon Fikirleri

Doğru pencere işlemlerini seçmek, genellikle ihtiyacınız olan kaliteyi ve dayanıklılığı elde etmek için en ucuz seçeneklerden kaçınmak anlamına gelir. Daha yüksek fiyatı haklı çıkaran ve onları değerli bir yatırım yapan aynı niteliklerdir.

Doğru Roma Tonları tedarikçisini seçerken bu şüphesiz doğrudur. Pencerelerinizin görünümünü ve işlevselliğini iyileştirmekle ilgileniyorsanız, bu Roma gölge pencere uygulamaları tam olarak ihtiyacınız olan şeydir:

  • Düz
    Düz Pencere Tedavileri

Roma tonlarını düşündüğünüzde muhtemelen akla ilk gelen görüntü budur. Bitiş düzdür ve genellikle sadece bir renktir. Beyaz veya soluk pastel en popüler seçeneklerden biridir çünkü neredeyse hiçbir dekora uymaz ve yeniden dekore ettiğinizde dayanır.

Gölgeler, pencerenize güzel bir akış oluştururken alt kenarda katmanlar halinde toplanır.

  • Topalladı
    Hobbled Pencere Tedavisi

Düz Roma gölgesinin aksine, hobbled olan kumaş sonuna kadar sendelenmiş gibi görünüyor. Bazı açılardan neredeyse 5 veya 6 farklı panjur gibi görünüyor. Bunlar size duvarı kırmak için mükemmel bir seçenektir; Özellikle resimler veya diğer efektler için çok fazla duvar alanınız yoksa.

Hobbled Roma tonları çok çeşitli renk ve desenlerde olabilir; neye ihtiyacın olduğuna bağlı olarak.

  • Kaburga ile Düz

Bu tür Roma gölgesi biraz daha ince olma eğilimindedir, ancak bu kalitenin daha az olduğu anlamına gelmez. İnce ip veya kordon parçaları daha hafif malzemeyi destekler. Bunlar kör boyunca nervürlü bir etki yarattı.

Bunlar, bazı Roma tonlarından biraz daha fazla ışığa izin verebilirken, aynı zamanda çok şık görünürler ve gölgeyi parçalamaya yardımcı olabilirler. Bu, özellikle bir kapıyı veya geniş bir pencere alanını kaplıyorsanız kullanışlıdır.

  • Kelebek
    Kelebek Roma Gölgesi

Kelebek Roma gölgesi altta kavisli bir etkiye sahip olacaktır. Pencere dekorasyon fikirleri örnekleri, ortada buluşan iki kavisli bölüm olacak. Bu, bir kelebeğin kanatlarının kenarı ile aynı etkiyi yaratır.

Yine bu stil, alttaki eğri odanız için istenen efekti yarattığı için genellikle düz bir dokuya sahiptir.

Bunlar, gölgeyi hala indirirken biraz ışığa izin vermenin harika bir yoludur.

Odanızda bir ambiyans ve stil yaratırken de çok etkilidirler.

  • Rahatlamış
    Rahat Roma Gölgesi

Rahat Roma gölgesi, hepsinin en rahatıdır, ancak yine de sade bir zarafete sahiptir.

Bu gölge türü kavisli bir tabana sahip olabilir ve altta toplanan birkaç katmana sahip olabilir; gölge aşağıdayken bile. Eğri, gölgenin tüm genişliğini kaplayacak, kelebek gölgesi gibi ortada buluşmayacak.

Artık en sevdiğiniz beş zarif Roma tonunu biliyorsunuz, sadece favorinizi seçmeniz ve pencerenize sabitlemeniz gerekiyor.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu