Dekorasyon

Ev İç Boyası Nasıl Yapılır

Evinizin iç mekanlarını boyamayı planlamak

İç ev boyama

Evinizin iç mekanlarını boyamayı planlıyorsanız, yapmanız gereken ilk şey, işi rekor sürede halletmek için Londra’nın merkezinde profesyonel ressamlar ve dekoratörler tutmaktır. Boyama, herhangi bir binanın iç mekanlarını boyadığınızda kolay ve hatta daha fazlasıdır. Deneyimli bir boyama hizmeti kiralamak esastır. İyi yapılmış bir iş istediğinizde, özellikle yalnızca uzmanların başarabileceği ayrıntılara yüksek önem verilmesini bekliyorsanız, Chester County Ressamı gibi birini işe almanız gerekir. Ayrıca, bu görevler zaman alıcı olabilir, bu nedenle planlamanın daha verimli olmanın anahtarı olduğunu unutmayın.

Boya Pahalıdır: Boyaların maliyetli olabileceğinin farkında olmalısınız ve bu nedenle israf olmadığından emin olmanız gerekir. Boya kutularını açık tutmadığınızdan emin olun; Bunun yerine üzerine plastik bir ambalaj koymayı seçebilir ve ardından kapağı kapatabilirsiniz. Bu, boyanın tekrar kurumasını önlemeye yardımcı olmalıdır. Ve projeyi yürütmek için bulunduğunuz yerde profesyonel bir ressam tutmayı planlıyorsanız, çevrimiçi olarak Manly ve Newport iç mekan ressamlarını arayabilirsiniz. Bu, bölgenizdeki en üst sıradaki ressamların listelenmesine yardımcı olmalıdır.
Doğru Ressamı Seçin: Alçıpan boyarken duvardaki kusurları gizlemek için taban olarak astar kullanmanız gerekir. Bu, duvarınızın mükemmel göünmesini sağlamalıdır; Doğru astarı seçin, duvara boyayın ve kurumasını bekleyin. Şimdi, o mükemmel parlak yüzeyi elde etmek için bunun üzerine normal boya kullanabilirsiniz.Kucak İzlerinden Kaçının: Bir profesyonel kucak izi kalmamasını sağlayacağından, Manly ve Newport’taki iç mekan ressamlarını Google’da aramanız için gereken diğer neden de budur. Bu sizin ilk seferiniz olduğu için, son kat kurudukça kenardan boyamaya başladığınız birkaç tur işaretinden daha fazlasını yapmış olma şansınız var. Bu, son görünümü bozmaya yardımcı olabilir; İşte ücretsiz bir ipucu, her zaman ıslak bir kenarı koruyun ve tek seferde yukarıdan aşağıya doğru boyayarak mükemmel ceketi koruyun. Bu, bu tür tur izlerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olmalıdır.

 

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu