Dekor Aksesuar

Ev Dekor Ürünleri

Eski kotların sıkıntılı hale gelmesi ve eldiven veya eski moda gibi oturması olur. Bazen aldığımız kot bile yeni gibi kalırken bir sonraki sezona sığmıyor. Bu durumda, bunları koleksiyonunuza eklemek yerine, bunları wow’a layık olan uzun ömürlü ve çok yönlü kumaşa dönüştürün. Kotunuzu yeniden kullanmanıza yardımcı olabilecek bazı heyecan verici ve kolay yollar buldum.

Kolay ve etkili bulduğum ilk DIY, eski kotunuzla bir halı yapmak. Çok fazla şey için kullanılır; yaratıcılık Sadece noel süsleri origami yapımı biraz daha güzellik katacak.

denim-Hint-el-püsküllü-dikili-gerçek-kot-orijinal-patchwork-grup-shot

Ayrıca, peçete / kokteyl peçeteleri satın almak yerine, denim serin ev dekorasyonu kokteyl peçeteleri yapabilir. Bazı çamaşır suyu damgaları ekleyerek bunları duruma göre de özelleştirebilirsiniz.

Denim kokteyl peçeteleri

Ek olarak, Kot pantolon cildimizi aşırı sıcaktan ve soğuktan koruyan kalın kumaştan yapılmıştır. Böylece eski kotunuzu kullanarak kolayca sıcak pedler yapabilirsiniz. Para tasarrufu ve aynı zamanda uzun ömürlüdür.

Yapması kolay olan bu ciddi şık yaratımı hiç düşünmemiş olabilirsiniz. Bu debriyajda sadece atıştırmalıklardan daha fazlasını taşıyabilirsiniz. Sadece kullanışlı değil, aynı zamanda şık.

Kot Puf

Kim harika ve rahat bir kot puf istemez ki? Cidden kesinlikle dikkat çekecek bir parça.

Denim Saklama kutuları

Depolama, bir evi daha düzenli ve temiz tutmak için gerekli unsurlardan biridir. Bu nedenle, sadece saklama kapları satın almak yerine, saklama kutuları yaparak eski kotları faydalı bir şekilde kullanırsınız. Bunları istediğiniz renk ve tasarıma göre de özelleştirebilirsiniz.

Bu dinamik kumaş çiçekler çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Açık büfe akşam yemeği veya parti lezzetlerinden hediye paketine kadar dekorasyon için kullanabilirsiniz.

Kot Yastıklar

Denim geri dönüşümünün en iyi dıy’lerinden biri onlardan yastık yapmaktır. Bu geometrik desenli yastık harika bir hafta sonu projesi olur. Sadece uygun maliyetli değil, aynı zamanda güzel olduğu için bunu denemek gerekir.

Dahası, spiral bir kot altlığı oluşturarak kotunuzun kırpılması bile kullanılabilir. Bir sete 3 veya 4 ekleyerek bir hediye öğesi de olabilir.

Son olarak, eski kot bile biraz DIY uygulayarak yeniden kullanılabilir. Bu tür dıy’leri deneyimlemek çok eğlenceli. Ayrıca kendinizinkini deneyebilir ve eski kotları geri dönüştürmek için daha fazla teknik keşfedebilirsiniz.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu