Bahçe Dekorasyon

Bahçe Mobilyası

modern mimariyaz, özellikle çiçek ve duyarlılık içgüdüsü olan bahçe bitkilerinin görünümü söz konusu olduğunda en zorlu mevsimlerden biri olarak kabul edilir. Bahçenizi diğer tüm mevsimlerde olduğu kadar iyi tutmak istiyorsanız. Yıl boyunca bize ilham veren ve hatta bahçemizi daha iyi ve daha iyi hale getiren güzelliklerinden biri olan taze ve yeni yeşil görünümüyle birlikte yapılması çok yaygın ve kolay uygulamalar var. Bitkileri iyi köpükte tutmak için, genellikle onları aktif tutmakla kalmayıp aynı zamanda daha iyi görünmelerini sağlayan küçük bir kesim ve hazine yapmamız gerekir. Çünkü bu süreç varlıklarını bahçeye ve bahçenin genel görünümüne uyarlar. Ancak hava koşulları yaz aylarında karşılaştığımız gibi sertse, bu küçük hazine ölümcül olabilir, ancak bazı temel bakımları takip etmek, değerli bitkilerin sadece en iyi görünmekle kalmayıp aynı zamanda bir yıl sonra tekrar tekrar gelmeye devam etmesini sağlayacaktır.

Yaz mevsiminde çiçek açan bitkilerle başlayalım. Bir lale bitkisi için, lale yeniden çiçeklenmesinin lale türü ile hiçbir ilgisi yoktur, ancak alan, toprak koşulları ve özellikle toprak sıcaklığı ve nem seviyesi ile ilgili her şeyle ilgisi vardır. Kıyı kültivatörlerinin genellikle karşılaştığımız sorun, laleleri sürekli eteklerinde ya da ilkbaharda daha sonra yaz yıllıkları ile nakledilen çiçek karyolalarında harmanlama şansından bir tekme atmamızdır. Çiçekler lale üzerinde belirdikten sonra, lale bitkisinin tek talebi, gençleşme sürecini hızlı bir şekilde yeniden başlatabilecekleri, tercihen kumlu olması gereken sıcak, hızlı bir drenaj ve kuru bir topraktır. Bahçelerin çoğunda lale bitkilerinin yaz aylarında alamadığı, büyümelerinin yanı sıra görünümlerini de gerçekten etkileyen koşullardan bazıları bunlar. Fıskiyeler çekilir veya sulama sistemi çerçeveleri Mayıs veya Haziran sonlarında açılır ve çiçek açan gayri resmi lojmanlar yaz boyunca durmadan sulanır. Bu, toprağın genel koşullarının nemli ve soğuk olmasına neden olur.

Nemli ve soğuk olmanın kuru koşullarla hiçbir ilgisi olmadığından, lale soğanları bu kombinasyondan nefret eder ve büyümelerini ve sahip oldukları doğal parlaklığı tamamen etkileyen ciddi etkiler geliştirir. Topuzun iyileşme döngüsünü tamamen bozar.

Çok sayıda çiçek açan bitkiyi, sürekli olarak  kafa oluşturarak daha uzun süre filizlenmeye devam edebilirsiniz – bitki tohum oluşturmayı düşünmek için oda programına sahip olmadan önce kullanılan çiçekleri kökünden sökün.

Bu özellikle güller için geçerlidir. Bulanık çiçekleri sadece yeni bir beş kalkış seti üzerinde keserek çiçek açmaya devam edin. Bu, bir kerelik çiçek açan “eski muhafaza gülleri” dışındaki her şeyle yeniden çiçek açmanın reklamını yapacaktır.

Normalde bunu komşu bahçemizin bizimkinden daha iyi göründüğünü görürüz, bunun nedeni ölü bitkiler için takip ettikleri muameledir. Bazı bitkilerin mevsimlik olduğunu ve yazın sert hava koşullarına dayanamadıklarını öğreniyoruz, bu yüzden donuklaşıyor ve sonunda ölüyorlar. Komşu bahçe iyi görünüyor çünkü bu bitkileri yeni ve daha iyi bir şeyle değiştirmeye devam ediyorlar, bu da bahçenin genel görünümüne katkıda bulunuyor.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu