Dekorasyon

Ahşap Mobilya Takımları

Doğru mobilya seçimini etkileyen birçok faktör var, bu yüzden size burada bazı ipuçları verdik:

Alanı Ölçün
Mobilya Ölçümü

Doğru mobilyayı seçip seçmediğinizi öğrenmek için evinizdeki boş alanı düşünün. Örneğin – 300 doların altındaki en iyi ofis Koltukları, Katlanır sandalye ve masa, odadaki başka şeylere çarpmadan açılabilecek alan olduğundan emin olmak için hem masaya hem de sandalyeye sahip olacaktır.

Çevrimiçi ahşap mobilya satın almayı planladığınızda, önce boyutları kontrol edin ve mevcut alanı göz önünde bulundurun. Senin yerinde de.

İhtiyacınızı Bilin
El Yapımı Mobilyalar

Ahşap Mobilyalarda ağırlıklı olarak iki seçenek mevcuttur:

1) Masif Ahşap Mobilyalar

2) Kontrplak Alternatifleri

Kontrplak büzülme, çözgü, yarılma vb. Sorunlara karşı dayanıklıdır. masif ahşap mobilyalarda bu yaygındır. Ayrıca masif ahşaptan yapılmış mobilyalar, kontrplak mobilyalara kıyasla ağır olduğu kadar oldukça pahalıdır.

Ahşap Tipinde Herhangi Bir Özel Seçiminiz Var mı
Ahşap Mobilya

Masif veya Kontrplak Mobilyalar seçip seçmediğinize bakılmaksızın belirli bir ahşap türü seçeneğiniz olacaktır. Sert ahşap mobilyalar arasında ceviz, meşe, tik, kayın, akçaağaç vb. Seçenekler mevcuttur. Ayrıca, yaygın yumuşak ağaç seçenekleri çam, sedir ve sekoyadır. Kiraz Ahşap Mobilyalar zengin rengi ile sevilirken Huş Ahşap Mobilyalar mükemmel bitişi ile takdir edilmektedir.

Ahşap Mobilyaların Dekorasyonuna Bakın
Ahşap Mobilya Kaplama

Ölmek muazzam mı görünüyor yoksa ahşap mobilyalar doğru zımparalanmış mı? Dikkat edilmesi gereken birkaç olumsuz bileşen, pürüzlü noktalar, kabarcıklar, pürüzlü yüzey dokusu, toz lekeleri, lekeli görünüm, düzensiz lekelenme vb. Bu öğeden herhangi birini görürseniz, o parçayı satın almayın. Lekelenme veya zımparalamanın tekdüze yapılıp yapılmadığını öğrenmek için mobilyaların altını ve arkasını kontrol edin.

İnternette, paranızın karşılığını tam olarak vermek için en son tasarımları, kaliteyi ve oymacılığı içeren çok çeşitli ahşap mobilyalar bulacaksınız.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu