Dekor Aksesuar

Ev İçin Duvar Kağıdı Modelleri

Öncelikle odak noktası veya özellik duvarı yapmak istediğiniz duvarı seçmelisiniz. Bir duvarı özellik olarak yapmak için, kapısı, penceresi veya bu tür rahatsız edici özellikleri olmayan boş bir duvar olması gerekir. Odadaki en büyük duvarı veya odaya girdiğinizde gördüğünüz ilk duvarı alabilirsiniz. Veya arka planda kaybolmuş gibi görünen ve vurgulanması gereken bir duvar da olabilir.

Öne Çıkan Duvar ev iç mekanları

Özellik Duvarının Özellikleri:
Özellik duvarı, odadaki diğer tüm duvarlardan çarpıcı bir şekilde öne çıkıyor. Bu duvar dikkat çekiyor ve aynı zamanda bir hayranlık parçası. Malzemeleri, aydınlatmayı, rengi, dokuları seçmek çok önemlidir. İşte özellik duvarı için bazı malzemeler:

Beyaz Duvar Boyası ile Güzel Zarif ve Lüks Oturma Odası Tasarımı

Boya:
Özellik duvarını odadaki duvarların geri kalanından kontrast renkte boyayın. Rengi dikkatlice seçin. Bunun nedeni, dikey köşede mükemmel temiz bir çizgi oluşturmanın zor olacağı ve hafif kusurların göze çarpabileceğidir.

Dışa bakan karşıt duvarlara sahip duvarları boyamak, içe bakan duvarlardan daha iyidir.

Dokulu Duvar Kağıdı ile Öne Çıkan Duvar

Duvar kağıdı: büyük bir geri dönüş yaptı ve ideal bir özellik duvarı yapıyor. Piyasada harika duvar kağıtları ve harika tasarım ve doku da mevcuttur. Arka planınıza ve kontrastınıza göre ince veya kalın seçin. Örnekler:

İnce arka plana karşı bambu sapları

Canlı tropikal bahçe

Çok renkli duvar kağıdı

Kaplama Duvar:
Bambu Dolap

Bu, pürüzlü, düzensiz taşlar ve egzotik kütükler, tuğla kaplama, üretilmiş taş kaplama vb. Kullanmanıza olanak tanır.

Doğal Taş Duvarlar:
Doğal Taş duvar İç özellikli duvar

Bu güzel bir şekilde göze çarpabilir. Doğal çatlaklar ve oyuklar bir özellik duvarını vurgulayabilir. Kaba kesim veya cilasız taşlar rustik çekicilik verebilir.

Bir özellik duvarı, herhangi bir malzemeden yapılabilir ve bu malzemelerin çoğunun, onu vurgulamak için Yumuşak Led aydınlatma ile birleştirilmesi olabilir.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu