Çatı İnşaat

Ev Yer Döşeme Modelleri

Yüzeyi temizlemek için daha az kimyasal çözüme ihtiyacı vardır. En iyi yanı, ahşap zeminlerin fazla toz veya kir tutmamasıdır. Alerjisi olan kişileriniz varsa sadece ahşap zeminleri tercih etmeyi tercih etmelisiniz. Seçim halı zeminlerden çok daha iyidir. Doktorlar bile eklemler ve omurga için ahşap zeminler önermektedir. Daha sonra malzeme ayaklarda ve bacaklarda da rahattır. Bu tür doğal döşeme çözümüne razı olmak istiyorsanız, geri dönüştürülmüş bir ahşap ev zemini veya bunun yerine bir zemin için geri kazanılmış kereste tercih edin. Geri dönüştürülmüş, antika ve geri kazanılmış ahşap, ev zeminlerinde popüler seçeneklerdir.

Adından da anlaşılacağı gibi, geri dönüştürülmüş ahşap geri dönüştürülmüş ahşaptır ve çevre dostu bir döşeme seçeneğidir. Zemini yapmak için eski kereste kullanılır, bu nedenle bakir orman ve ağaç kesimi yoktur. Geri dönüştürülmüş ahşap, yeni gibi görünmesi için öğütülebilen canlı yeşilin klasik bir örneğidir.

Zaman zaman tüketiciler, geri dönüştürülmüş ahşap olmasını sağlamak için geri dönüştürülmüş ahşap benzeri çivi delikleri, tutturucu ve cıvata işaretlerinde belirli özellikler ararlar. Çekiciliğine katkıda bulunan çekiciliğin bir parçasıydılar. Eski ahşabın, kullanım yıllarından kaynaklanan bir tür rustik çekiciliği vardır.

Geri Dönüştürülmüş Kereste Nereden Geliyor?
Ahşap Zemin

Geri dönüştürülmüş ahşap veya geri dönüştürülmüş ahşap, artık kullanılmayan eski binalardan ve mobilyalardan gelir. Bina yıkılmışsa veya yenilenmek üzereyse, zemin ve mobilya yapımı için kereste toplanmalıdır. Öte yandan, antika ahşap zemin, sökülmüş binalardan ve eski ahırlardan temin edilen ahşaptan geri kazanılabilir. Sıkıntılı ahşap, fantastik stabilitesi, güzelliği ve patinasıyla genellikle takdir edilir.

Rustik Ahşap Zemin Daha Doğal Bir Karaktere Sahiptir

Ahşap zeminde renk değişimleri ve düğümler gibi doğal karakteri arıyorsanız geri dönüştürülmüş ahşabı tercih etmelisiniz. Değişen tane desenleri, renk değişimi ve böcek izlerinin belirgin bir çekiciliği vardır. Geri dönüştürülmüş ahşap mobilyalardan, yıkılmış binalardan ve eski zeminlerden gelir. Bu tür ahşap yeni bir zemin yapmak için kullanılabilir. Geri dönüştürülmüş ahşabı seçerek çevre için üzerinize düşeni yapacaksınız.

Eski evlerin ve tarihi yapıların çoğu, inşaatta geri kazanılmış ahşap zeminlerden ve geri dönüştürülmüş ahşaptan yararlanmaktadır. Eski ahşabın eşsiz bir çekiciliği ve karakteri vardır. Çoğu zaman, eski ormanlık alanlardan eski geri dönüştürülmüş odun tedarik edilir. Zemin yüzeyiniz kendi içinde güzel rastgele genişliklere sahip olabilir. Geri dönüştürülmüş ve geri kazanılmış ahşaptan yapılmış zemin, belirgin ve tanımlayıcı bir karaktere sahiptir.

Geri Dönüştürülmüş Kereste Kullanmanın Faydaları

Geri dönüştürülmüş ahşabın kullanılması ağaçların kesilmesini önlemeye yardımcı olur. Bu son derece sağlıklı ve çevre için harika.

Kolayca temin edilebilir, bu nedenle geri dönüştürülmüş ahşap zeminlerin maliyeti fazla olmayacaktır.
Binalar artık ahşabın daha fazla inşaat için kullanılabilmesi için dikkatlice yıkılıyor. Malzeme yeniden kullanıldığı için çöplüklere ulaşmaz.

Geri dönüştürülmüş ahşap daha ucuzdur, bu nedenle satın aldığınız ürün ne olursa olsun rekabetçi olacaktır.
Geri dönüştürülmüş ahşap zemin daha uzun süre dayanacak ve bakımı daha kolay olacaktır.
Zeminin görünümü çekici ve güzel olurdu. Geri dönüştürülmüş ahşaptan yapılmış mobilyalar ve döşemeler çok daha çekici görünüyor.

Böylece, döşeme için geri dönüştürülmüş ahşap kullanmanın pek çok avantajı olduğunu görebiliyoruz. Geri dönüştürülmüş ahşap zeminin daha az bakıma ihtiyacı vardır, bu nedenle temizliği ve bakımı için çok fazla para harcamanıza gerek yoktur. Ahşap eski mobilyalardan ve binalardan temin edildiğinden çevreyi de korur.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu