Tamirat-Tadilat

Koltuk Döşeme Tamiri

En iyi 5 koltuk Döşeme Onarım fikri

Koltuk Döşeme Onarımları
Döşeme, mobilyaya dolgu, dokuma, kumaş, yay veya deri kılıf ekleme görevidir. Terim aynı zamanda yerli, uçak, otomobil ve tekne mobilyalarıyla da kullanılabilir. Makale, sentetik elyafların ve dikiş makinelerinin geliştirilmesinden yüzlerce yıl önce gelişen bir zanaat olan günümüz döşemelerini vurgulayacak. Günümüzün döşemesi, diğerlerinin yanı sıra vinil, Dakron, serpantin yaylar gibi sentetik malzemeler de kullanıyor. Geleneksel döşemelerde helezon yaylar, hindistan cevizi, Kendir, hayvan kılı, saman, vatka, keten kumaşlar, saman ve saman gibi malzemeler kullanılmıştır. Dubai’de kanepe tamiri arıyorsanız, Dubai BAE’de her türlü mobilya için koltuk ve döşeme hizmetlerini tamir eden birçok şirket var, ancak bazıları en iyi hizmetlerin en iyisini sunuyor ve sofarepairdubai.com onlardan biri.

Tasarım açısından, bir kanepenin göze çarpan kısmı döşemedir. Dikkate alınması gereken önemli bir faktör, dayanıklı bir kumaşa odaklanmaktır. Şu anda çoğu kanepe kılıfı için mikrofiber imitasyon süet moda. Bir diğer popüler seçenek deridir. Seçiminiz ne olursa olsun, kumaşı satın almaya devam etmeden önce nihai görünüm olduğundan emin olmak için kanepenin olacağı odadaki diğer setlerle fiziksel olarak karşılaştırma yapabileceğiniz örnekler elde etmek daha iyi bir fikirdir.

Bununla birlikte, bazen koltuk döşemesi uzun süreli kullanım veya belirli bir hasar nedeniyle onarım gerektirebilir. Onarımları nasıl yapacağız? Özellikle döşeme deriden yapıldığında birkaç örneği inceleyelim.

Deri için Esnek Dolgu Yöntemi
Kanepe

Bir kanepenin hakiki derisindeki herhangi bir hasar, delik veya daha büyük hasar alanları, onarımın bir tür esnek ısıyla sertleşen bileşik ile yapılması tavsiye edilir. FC – 1 yumuşak dolgu şiddetle tavsiye edilir. Güneş ışığı veya akkor ampul olsun, toksik olmayan, su bazlı, zımparalanabilir ve uygulaması kolaydır ve düşük ısıyla kürlenir.

 

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.
Başa dön tuşu