Dekor Aksesuar

Çok Fonksiyonlu Gardroplar

Dolaplar tam da buydu, kıyafet tutmaktan başka amacı olmayan bir dolaptı. Ama zaman değişti. Günümüzde ana yatak odalarında oturma, mobilya, giyinme alanı ve depolama için yeterli alana sahip dolaplar bulunmaktadır. Bu, yeni inşa edilen apartman dairelerinin ve dairelerin ana yatak odalarında yaygın hale geldi. Dolabın modern, çok işlevli bir yatak odası dolabı olması bekleniyor. Tek işlevli dolabın eski tarzı çoktan gitti ve aslında çok işlevli dolaplar kalacak.

Çok işlevli yatak odası dolabınızı tasarlamak için ipuçları:

Yaşam tarzınıza, kariyerinize, finansal durumunuza ve kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı ne kadar sevdiğinize bağlı olarak, çok işlevli dolabınız için ne kadar alana ihtiyaç duyulacağına karar vermenize yardımcı olacaktır. Giyinmek için ihtiyacınız olan alana erişim ihtiyacı. Saklamak için ne kadar çok alana ihtiyacınız olursa, gardırop öğeleriyle birlikte diğer işlevlere uymanız için o kadar fazla alan gerekecektir.

Çok Fonksiyonlu Gardroplar

Ebeveyn yatak odası gardırop dolabı

Çok işlevli bir dolapta, dolabınızın hangi işlevlere hizmet etmesi gerektiğine karar vermelisiniz. Bazı insanlar gardırobunu eşleşen aksesuarlarla düzenledikleri gibi. Giysilerinizi renk, mevsim veya beğeninize göre düzenlemek ister misiniz? Çok işlevli dolap tüm aile, yani ebeveynler ve çocuklar için olabilir. Çok işlevli yatak odası dolabı, çocukların ebeveynleri ile okula hazırlandığı bir yer olabilir. Her hane farklıdır ve farklı ihtiyaç ve işlevlere sahiptir. Dolabınızın hangi işleve hizmet etmesi gerektiğine bağlı olarak, onu bu şekilde tasarlamanız gerekir. Lüks işlevlerin aksine ihtiyaçlara sahip olmayı unutmayın.

Yatak odası dolabı dekor fikirleri

Ebeveyn yatak odası dolapları her zaman büyük değildir. Çok işlevli küçük bir kapanış yapmak zorluklar doğurabilir, ancak çok yönlü ve yapılabilir. Giysileri yaşam tarzına uygun kişisel bir alana bölebilen dolap düzenleyiciyi kurmayı düşünün. Dikey alanı iyi optimize edin. Dolap kapısının arkasında giyinme alanı ekleyecek aynalar kullanın ve dolabınızın içinde yürümek zorunda kalmazsınız. Kullanılmadığında dolabın içine kayan ayakkabıları koymak için entegre saklama alanına sahip küçük bir osmanlı bulundurun. Bu şekilde giyinebilir, bir alan seçebilir ve hepsini tek bir dolapta oturabilirsiniz.

Organize yatak odası dolabı

Çok işlevli ana yatak odası dolabı, dekoratif raflar, sepetler, duvar aplikleri ve sarkıt aydınlatmalar gibi dekoratif dokunuşlara sahip olabilir.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu