Dekorasyon

Garaj Kapısı Tasarımları

Garaj Kapısı Tasarımında Son Trendler

Garaj Kapıları

Çoğu insan muhtemelen “garaj kapısı” kelimelerini “trendler” kelimesiyle ilişkilendirmez.” Ancak garaj kapıları son yarım yüzyılda çok uzun bir yol kat etti. Bugün, toplumun geri kalanını etkileyen en son teknolojik ve estetik hareketlerin çoğunu geliştirmeye ve somutlaştırmaya devam ediyorlar. Bu yazıda, hem garaj kapılarının tasarımını hem de inşa edilme şeklini etkileyen bazı trendlere bir göz atacağız. Hemen konuya girelim.

Enerji Verimliliği
Uzaktan Kumandalı Garaj Kapıları

Garaj kapısı, evdeki en önemli açıklığı kaplar. Bu nedenle, kapının bir enerji tahliyesi olmaması çok önemlidir. Günümüzün garaj kapıları sayesinde daha fazla enerji verimliliğine doğru ilerliyor:

Dijital Devrim – Geçmişte, birisi yanlışlıkla garaj kapısını açık bıraksaydı, ısı evin geri kalanından vakumlanırdı. Günümüzün garaj kapıları, akıllı telefon uygulamaları aracılığıyla hem izlenebilir hem de uzaktan kontrol edilebilir. Bu nedenle, birisi kapıyı açık bırakırsa, akıllı telefonunuzda bir uyarı tetikleyebilir ve nerede olursanız olun uygulama aracılığıyla kapıyı kapatabilirsiniz.
Yalıtım – Günümüzün garaj kapılarının çoğu tamamen yalıtılmış panellerle birlikte gelir. Bu yalıtım garajdaki ortam sıcaklığını 10 dereceye kadar yükseltebilir. Ve daha sıcak bir garaj, bitişik odalardan daha az ısı emilmesi anlamına gelir.
Enerji Tasarruflu Motorlar – Günümüzün garaj kapısı açıcıları, sadece on yıl veya iki önceki benzerlerinden çok daha fazla enerji tasarrufludur. Ayrıca, çoğu artık geleneksel akkor ampullerin kullandığı enerjinin sadece küçük bir kısmını kullanan LED ışıkları kullanıyor.
Renk
Garaj Kapısı Rengi

Çok uzak olmayan bir geçmişte garaj kapıları için renk seçenekleri beyaza ve beyaza indi. Ancak bugün, garaj kapısı tasarımcıları, evinizin dış cephesinin geri kalanıyla ve peyzajınızla kafeslerle uyumlu olarak tüm renk paletini cesur renklerle kucaklıyor. Belki de şaşırtıcı bir şekilde bu yıl trend olan en popüler renklerden biri siyahtır. Bu farklı bir seçim gibi görünebilir ama bir düşünün. Evinizin dış kısmı karanlıksa, siyah bir kapı görünüme derinlik ve öz katabilir.

Bardak
Enerji Tasarruflu Garaj Kapıları

Cam paneller bu yıl modern evler için tüm öfke. Çoğu, gizliliği sağlamak için renklendirilmiş veya yansıtılmış çerçevesiz panellere sahiptir. Ancak bu cam paneller ister opak ister yansıtıcı olsun, evinize yenilmeyecek çağdaş bir 21. yüzyıl havası katıyorlar. Ve endişelenmeyin, bu paneller her zaman yüksek yoğunluklu, kırılmaz, lamine camdan yapılmıştır. Daha da çağrıştırıcı bir dokunuş eklemek için cam panelleriniz dilediğiniz tasarımla kazınabilir.

Sonuç
Günümüzün garaj kapıları, modern teknoloji ve tasarımın en önemli yönlerinden bazılarını bünyesinde barındırmaktadır. Artık arabayı park etmeniz gerektiğinde canlanan o hantal nesne değiller. Artık evinizin tasarımının ve teknolojik altyapısının ayrılmaz bir parçasıdırlar. Daha fazla bilgi edinmek veya garaj kapısı onarımı, bakımı veya kurulumunu planlamak için B & W Garaj Kapılarındaki profesyonellerle konuşun. Şu anda mevcut olan en iyi sekiz çevrimiçi garaj tasarım yazılımı seçeneğine derinlemesine bir göz atın

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu