Dekorasyon

Sessiz Jeneratör

Sessiz bir jeneratör satın alırken düşünülmesi gerekenler

Eviniz veya seyahatiniz için en sessiz jeneratörü arıyorsanız, nelere dikkat etmelisiniz? Sessiz bir jeneratör ararken düşünülmesi gereken birçok farklı şey var, ancak aşağıdaki kılavuzumu kullandığınızda çok daha kolay ve daha hızlı bir süreç olacak.

Sesi Ölçme
Champion 100148 Taşınabilir İnvertör Jeneratörü

En sessiz jeneratörü seçerken göz önünde bulundurulması gereken ilk şey, desibel (dB) derecesinin tam olarak ne zaman olduğunu bilmektir. Çoğu jeneratör mağazası / web sitesi, açıklamanın bir yerinde belirtilen desibel cinsinden gürültü seviyesine sahip olmalıdır.

dB derecesini bildiğinizde, jeneratörün kullanım sırasında ne kadar yüksek olduğu hakkında daha iyi bir fikre sahip olacaksınız. Bununla birlikte, bunun için birçok değişken vardır, bu da db’yi yüz değerinde almamanız gerektiği anlamına gelir; Bunu gürültü seviyesi için bir kılavuz olarak düşünün.

Sesi ölçmek zordur ve bir üreticinin dB derecesinin ne kadar doğru olduğunu bilmenin gerçek bir yolu yoktur. Oyunda çok fazla farklı değişken var; Sesli bir okuma alırken jeneratörden çok uzakta olabilirlerdi, jeneratör büyük bir açık alanda olabilirdi, vb.

Ve sonra hepimizin sahip olduğu sese karşı farklı duyarlılığı hesaba katmalısınız. 60 dB genellikle normal bir konuşmanın ve ortalama jeneratörün ortalama sesidir; Bazı insanlar buna aldırmayabilirken, diğerleri bunu bir jeneratörde çok yüksek bulabilir.

Yani, dB derecesini bulun ve ardından bunu ileriye dönük bir kılavuz olarak kullanın. Ses özneldir ve jeneratörler gibi makinelere geldiğinizde, düşük bir derecelendirme her zaman sessiz bir makine anlamına gelmeyebilir. Ancak dB derecesini diğer ipuçlarımla birlikte kullanırsanız, daha sessiz bir jeneratör satın alma şansınızı artırabilirsiniz.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu