Ev Dekoru

Evde Teknoloji Kullanımı

Yüksek teknolojili bir ev için Temel Yükseltmeler

Günümüzde ev, teknolojinin olduğu yerdir. Bağlantılı ev cihazları, mobil cihazlar, yüksek hızlı ağlar ve aramızdaki teknoloji takıntısı için çok önemli olan diğer lükslerle hayatımızı ve boş zamanlarımızı iyileştirmek için yapabileceğimiz çok şey var.

Ve zamanınızı evde, ev işlerinizi daha konforlu hale getiren ve boş zamanınızı iyileştiren akıllı cihazlarla çevrili olarak geçiriyorsanız, okumaya devam etmek isteyeceksiniz. Bunun nedeni, aşağıdaki bölümlerde modern evler için gerekli olan birkaç teknoloji güncellemesi bulabilmenizdir.

Mesh Router Sistemleri

Yönlendiriciniz nerede olursa olsun, Wi-Fi sinyalinizin en güçlü olduğu yer burasıdır. Peki ya yönlendiriciniz her yerdeyse?

Yönlendiricileri yap. Mesh Wi-Fi sistemleri, evinizi yüksek hızlı Wi-Fi kapsama alanında kaplamak için birden fazla yönlendirici (veya yönlendirici benzeri güçlendirici cihaz) kullanır. Bu modern yönlendiriciler hızla kablosuz internetin yeni yüzü haline geliyor. Evinizde zayıf Wi-Fi noktalarınız varsa, mesh Wi-Fi’yi düşünmelisiniz.

Kablosuz Taşıyıcı Güçlendirici Cihazlar

Bir ağ yönlendirici sistemi zayıf Wi-Fi’yi düzeltebilir, ancak zayıf bir hücresel sinyaliniz varsa, bir cep telefonu güçlendiricisine ihtiyacınız vardır. Bir cep telefonu güçlendirici tam olarak neye benzediğidir: akıllı telefonunuzu en yakın hücre kulenize bağlayan sinyalleri yükselten bir cihazdır.

Bu, evdeyken önemli aramaları ve metinleri kaçırmamanızı sağlar. Bu tür iletişimleri kaçırıyorsanız, evinizin ne kadar bağlantılı olduğunu söyleyebilirsiniz? Evinizin 4G ve hücresel sinyallerini yükselterek tekrar iletişime geçin.

Akıllı Ev Güvenlik Sistemleri

Akıllı ev ağınıza bağlı dadı kameraları veya kapı zili kameraları gibi şeyler zaten olabilir (akıllı ev hub’ınız varsa, yani). Ama akıllı bir güvenlik sisteminiz var mı? Bu sadece bir cihaz karmaşası değil, 7/24 izleme hizmetleri kapsamında olan birleşik bir sistemdir.

Bir güvenlik sistemi size zihinsel huzur verebilir ve alanınızın güvenliği ve güvenliğinde gerçek bir fark yaratabilir. Hareket sensörleri ve kameralar gibi modern akıllı ev cihazları, yüksek teknolojili güvenlik sistemlerindeki rollerine ideal şekilde uygundur.

Bir Robot Elektrikli Süpürge
Robot Elektrikli Süpürge

Gelecekte yaşıyoruz, burada – peki neden hala süpürmeyi yapıyorsun? Artık böyle işleri yapacak robotlarımız olduğunu bilmiyor musun? Hayatınızı kolaylaştırmak için genellikle en iyi ev teknolojisi yükseltmeleri arasında listelenen bir robot elektrikli süpürge, alanınızı temiz ve enkazdan uzak tutmak için sürekli savaşta büyük bir yardımcı olabilir.

Teknolojinizin burada ne kadar yoğun olmasını istediğiniz size kalmış. Bazı robot elektrikli süpürgeler oldukça basittir, diğerleri ise uygulamalarına sahiptir, alanlarınızın şeklini ve mobilyalarınızın yerleşimini hatırlar ve sizin tarafınızdan herhangi bir kontrole ihtiyaç duymadan belirli bir program üzerinde çalışır.

Sanal Gerçeklik Kulaklığı

Sanal gerçeklik kulaklıkları ucuz değildir, ancak inanılmaz derecede havalıdırlar. Teknolojiye olan takıntınız, en yeni ve en son teknolojiye sahip şeyleri kontrol etme arzusunu içeriyorsa (ve kimin teknoloji takıntısı yok?), o zaman mükemmel bir sanal gerçeklik kulaklığı olmadan günlük hayatınıza pek iyi gidemezsiniz, değil mi?

Sanal gerçeklik kulaklıkları, akıllı telefonlar gibi akıllı cihazlarla, PlayStation 4 gibi video oyun sistemleriyle veya kendi başlarına çalışacak şekilde tasarlanabilir. Bunun yeni bir teknoloji olduğunu ve hala mükemmelleştirildiğini unutmayın.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu