Dekor Aksesuar

Evde Köpek Yaşam Alanı

Eğer bir köpek sahibi olursanız, o zaman onların ihtiyaçları için bir alana sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Fido’nun ihtiyaçlarını sizinkilerle birleştiren daha uyumlu bir alan yaratmanıza yardımcı olmak için devam ettik ve kullanabileceğiniz birkaç basit ipucunu bir araya getirdik.

Köpeğe Uzanması için Özel Bir Alan Verin
Köpek Evi

Yakın zamanda evlerini yeniden dekore eden birçok insan için yeni mobilyalar muhtemelen sürecin bir parçasıydı. Bununla birlikte, istediğiniz son şey, köpeğin yeni mobilyaların üzerine atlaması, saçlarını her tarafına sürmesi ve muhtemelen geride leke ve koku bırakmasıdır. Bunun yerine, onlara uzanmaları ve rahatlamaları için özel bir alan sağlamak iyi bir fikirdir.

Evinizin büyüklüğüne bağlı olarak köpeğe kendi odasını verebilirsiniz, ancak bu kartlarda yoksa, evde sessiz olan ve onları rahatsız eden çok fazla yaya trafiği almayacak bir alan arayın. dinlenirken. Evde küçük çocuklarınız varsa, genellikle oynamadıkları bir yer bulmak iyi bir fikirdir. Yine fikir, köpeğe geri çekilmesi için sessiz bir alan vermektir.

Yatağın Dekorun Bir Parçası Olmasına İzin Verin
Köpek Yatağı

Artık köpeğiniz için o özel alanı seçtiğinize göre, aksesuarları eklemenin zamanı geldi. Almak isteyeceğiniz en önemli şey bir köpek yatağıdır. Bu, köpeğe uzanması için yumuşak bir nokta sağlar, ancak aynı zamanda kürklerini yerden uzak tutmaya da yardımcı olur.

Bir köpek yatağı için alışveriş yaparken, aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey köpeğinizin boyutu, yatak alanının boyutu, odadaki renk paleti, yatağın yapıldığı malzeme olup olmadığıdır. makinede yıkanabilir (genellikle örtü çıkarılabilir). çıkarılır ve yıkanır) ve yatağın ne kadar kalın olduğu (bu, ömrünün belirlenmesine yardımcı olacaktır).

Bitkilerinizi Koruyun
Sadece Evcil Hayvanlarınız için Bahçenizde veya Bahçenizde bir Bölge Oluşturun

Köpeğinizin günün herhangi bir bölümünde bahçeye çıkmasına izin verirseniz, evcil hayvan dostu olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Bu sadece kaçamaması için alanın doğru bir şekilde kapatılmasını sağlamak anlamına gelmez, aynı zamanda herhangi bir bitki ve bahçe süsünün zarar görmeyeceğini ve bu da evcil hayvanınızın yaralanmasına neden olabileceğini söyler.

Bir köpeğe zehirli olabilecek herhangi bir şey dikmekten kaçınmak isteyeceksiniz ve çiçek dikerken, kazmasını önlemek için tahta yetiştiricilere bakın. Süsler, onları deviremeyecek ve hasara neden olacak kadar ağır olmalıdır.

Oyuncakları İçeride Tutun
Köpek Oyuncakları

Son olarak, tüm oyuncaklarını içinde tutabileceğiniz bir oyuncak sepeti veya çöp kutusu alın. Bu, zemindeki karışıklığı ortadan kaldıracaktır. Sepete köpeğin erişmesini kolaylaştırırsanız, oyuncaklarını da dışarı çıkarabilirler.

Bu ipuçlarını kullanmak, aile köpeği için dekor açısından göze batmayan özel bir alan oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu