Dekor Aksesuar

Banyomu Nasıl Süslerim?

Lüks faktöre katkıda bulunacak bir banyo makyajı istediyseniz, bu altı değişiklik bankayı bozmadan tam da bunu yapacaktır:

Sızdıran Boruların ve Sifonların Güncellenmesi
Güzel Tuvalet Tasarımı

Sifonları ve lavaboyu çevreleyen sızdıran borular en büyük sahne katilidir ve onlarla ilgili hiçbir şey çekici değildir. Bu nedenle, herhangi bir şeye gitmeden önce boruların kontrol edildiğinden ve sabitlendiğinden emin olun. Lavabonun yanındaki borularla uğraşmak çok fazla güçlük çekmeyecek olsa da, sifonu çevreleyenler size zor anlar yaşatacaktır – çünkü esas olarak eski sifonlar zaman içinde verimliliklerini kaybetme ve çok fazla su israf etme eğilimindedir. yolunda her şey. Bunu yapmanın en iyi yolu, güvenilirliği, verimliliği ve maliyet verimliliği ile bilinen toto tuvaletleri gibi uygun, verimli yıkama tuvaletlerine yatırım yapmaktır.

Odağı Deyim Nesnelerine Yönlendirme
Banyo Aynası

Işıltılı musluklar, koyu dokulu veya mat bir makyaj masası, büyük bir ayna veya düzgünce katlanmış havlular olsun; Göze bakması gereken heyecan verici şeyler vermek için bu küçük ifade nesnelerini eklemeniz gerekir. Türk banyo paspası, sabunluklar, tek renkli duş perdesi, koyu çerçeveli büyük yatay ayna gibi küçük şeyler, herhangi bir tuvalete kişilik katar ve en iyi yanı, bu küçük ifade nesnelerinin de o kadar pahalı olmamasıdır.

Nötr Bir Renk Paletinin Ardından
Lüks Tuvalet

Herhangi bir lüks çekiciliğin büyük bir kısmı, bir renk paleti geliştirmeyi ve ona bağlı kalmayı içerir. Genel bir kural, nötrleri çoğunlukla kullanırken ve görsel noktalar oluşturmak için parlak renkleri bırakırken nötrleri kullanmak ve bunları koyu renklerle birleştirmektir. Örneğin, dolapları beyaz tutabilir ve gri duvarlarla eşleştirerek lavabo duvarını ana duvar haline getirebilir ve üzerinde daha koyu bir gri taban kullanabilirsiniz. Ana duvardaki dokuları duvar kağıtları ve fayanslar şeklinde de tanıtabilirsiniz.

İçeriyi Dış Mekanla ilişkilendirin
Çağdaş Banyo

Pahalı banyolar dış mekan ortamını tasarım öğesi olarak kullanır. Bu, yeni pencere tedavileri için çağrı yapmak ve bu küçük pencereleri büyük yapmak anlamına gelir, böylece tuvalet dışarıyı görebilir. Daha büyük pencerelerle, gün içinde elektrik kullanımınızı da azaltabilecek daha fazla güneş ışığı akabilir.

O rustik, doğal görünümü vermek için lavabonuzun içindeki ev bitkilerini de kullanabilirsiniz.

Banyomu Süsleme Fikirleri

Temel Aydınlatmaya Razı Olmayın
Egzotik Banyo Modelleri

Aydınlatma, banyonuzun tüm görünümünü yapabilir veya bozabilir ve bunu ciddiye almanın zamanı gelmiştir. Floresan ampuller uygun olabilir, ancak onlar hakkında hiçbir şey lüks konuşmaz. Sarı ışık spot ışıkları sizin için hile yapabilir. Garajınızda bir yerde eski bir avizeniz varsa, bunu tuvalette de kullanabilirsiniz. Spa benzeri bir çekiciliği eklemenin bir başka sinsi yolu da aynaların arkasına ve açık rafların altına şerit ışıklar eklemektir. Hepsi inanılmaz derecede ucuzken parıltı benzeri bir etki yaratırlar.

Aksesuarla
Banyo Aksesuarları

Sanat eserleri, bitkiler, şık kaplar ve sabunluklar kullanmak veya pirinç sanat eserleri dahil olmak üzere, tuvaletinize aksesuar getirmek söz konusu olduğunda asla geri durmamalısınız. Bu kişiselleştirilmiş bir dokunuş katar. Sadece renk şemasını takip ettiğinizden ve onunla aşırıya kaçmadığınızdan emin olun, çünkü aksi takdirde dağınıklık gibi görünecektir.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu