Dış Dekorasyon

Pergola Gölgelik

Geri Çekilebilir Pergola Kanopisi Nedir ve Neden Satın Almalısınız?

Geri çekilebilir Pergola Gölgelik

Bu yaz istenmeyen unsurları dışarıda tutmak mı istiyorsunuz? Tente işi yapmaz mı? O zaman modern bir pergola satın almak istiyorsanız yardımcı olacaktır ve bunu yapmanın faydaları yakında ortaya çıkacaktır. Ama pergola nedir ve neden bu kadar faydalıdırlar? Endişelenme. Bu soruyu ilk soran sen değilsin ve son da olmayacaksın. Bu yüzden size geri çekilebilir bir pergola kanopisinin ne olduğunu ve neden satın almanız gerektiğini anlatmak için buradayız.

Marygrove Tentelerine göre, geri çekilebilir bir pergola kanopisi “ışığı ve havayı kabul etmek, ancak yağmuru ve ısıyı dışarıda tutmak için açılı bir dizi yatay çıtadan üretilir.” Kısacası, birçok açıdan bir tenteye benziyorlar, ancak korumak için tasarlandıkları evden ayrılma eğilimindeler. Korudukları eve bağımlı olmak yerine destek kirişleri vardır ve kendi başlarına dururlar. Ayrıca, kanvastan yapılmış bir kanopi yerine koşulları engellemek için çeşitli kirişler kullanırlar. Pergolaların geri çekilebilir özellikleri, yaz aylarında ne kadar gölge aldığınızı ve kış aylarında ne kadar güneş ışığı aldığınızı kontrol edebileceğiniz anlamına gelir. Bu genellikle sabit tenteli kişilerin evlerinde güneşi deneyimlemek istedikleri ancak yaşayamadıkları günler olduğu için yaptıkları bir şikayettir. Pergolayı geri çekebilmek, deneyimlemek istediğiniz güneş ışığı seviyesini seçebileceğiniz anlamına gelir.

Öyleyse neden Geri Çekilebilir Bir Pergola Kanopisi Almalısınız?
Pergola

Her şeyden önce, sizi her türlü hava koşulundan koruyacaklar. Önümüzdeki yaz ayları için bir tane satın alıyorsanız, ağırlıklı olarak sizi güneş ışınlarından koruyabilir ve istediğiniz zaman sınırsız koruma sağlayabilir. Birinin gününün kötü bir güneş yanığı veya ısı döküntüsü tarafından mahvolmasından daha kötü bir şey yoktur, öyleyse neden bunu bu çardaklardan biriyle denklemden çıkarmıyorsunuz? Kendinizi ve başkalarını doğanın size atması gereken tüm kıvrımlı toplardan korurken, yaz gününüzün diğerleri gibi tadını çıkarabileceksiniz. Yağmur yağsa bile, sizi bundan korumak için çardakınızı ayarlayabilirsiniz; bu kadar kolay. Her türlü hava koşulunda size yardımcı olmak için tasarlanmıştır, bu yüzden onlardan yararlanabilirsiniz.

Pergola Tasarımı

Ayrıca geri çekilebilir tentelerden çok daha kötü koşullarda hayatta kalabilirler. Bu tür tenteler şiddetli yağmur, kar veya fırtınalarla baş etmekte zorlanabilirken, pergolalar sizi ve evinizi en iyi şekilde korumak için bu olumsuz koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Çardakları etkili bir şekilde dış mekan odalarına dönüştürebilirsiniz, böylece hava ne olursa olsun dışarıda oturabilir ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. Açık havada biriyseniz veya bahçenizde oturmaktan çok hoşlanıyorsanız, bunlar değerli bir satın almadır.

Ayrıca temizlenmesi oldukça kolaydır. Kimyasallara zarar vermekten kaçındığınız ve doğru aletleri kullandığınız sürece, diğer bahçe aletleri kadar kolay temizlenmelidirler. Yüksek su basıncı kullanmamanız tavsiye edilir ve pergola üzerindeki vernik veya cilaların hiçbirini ovalamadığınızdan emin olmalısınız, bu da onlara estetik bir görünüm kazandırır.

Pergola Tasarım Fikirleri

Bahçenize daha hoş bir görünüm kazandırmak için çardağınızı ve etrafındaki alanı da dekore edebilirsiniz. Parlak renkli perdeler, çeşitli bitkiler, bazı güzel süslemeler veya yaz boyunca dinlenmek için çekici bir yer olacağını düşündüğünüz başka herhangi bir şey ekleyebilirsiniz. Arka bahçenize bakmaktan ve el işlerinize bakmaktan, mekanın görünümüne katkıda bulunmaktan daha muhteşem manzaralar yoktur. Herkesi gerçekten yaz havasına sokacak ve küçük çocukları boş zamanlarında bahçeyi daha fazla kullanmaya teşvik edecek. Çocuklar yaz dönemi boyunca dışarıda olmalı ve çardağınızı parlak bir şekilde dekore etmek onların daha fazla dışarı çıkmasına yardımcı olacaktır.

Bazı yerlerde oldukça makul bir fiyata çardaklar da alabilirsiniz. Yaz aylarında, anlaşmalar bile olabilir, bu nedenle eviniz için indirimli barınaklara dikkat ettiğinizden emin olun. Ayrıca, başlangıçta düşündüğünüzden biraz daha pahalılarsa, zihninizi rahatlatmak için tentelerin size getireceği potansiyel faydaları düşünmeniz yeterlidir. Şimdi bir barınağa biraz para yatırmak, evinizin zarar görmesini engellerse gelecekte size bol miktarda para kazandırabilir, bu nedenle bu değerli bir satın almadır. Marygrove tentelerini kontrol ederek bazı fiyatlara ve pergolalardan veranda gölgesinden nasıl yararlanacağınıza göz atabilirsiniz.

İhtiyacınız olan her boyutta pergola da alabilirsiniz. O kadar çok farklı boyutta çardak var ki, sizin için doğru boyutta olanı bulma şansınız var. Kurulumu için muhtemelen yardıma ihtiyacınız olacak, bu nedenle pergolanın büyük olması gerekip gerekmediği veya onu kurmak için bahçenizin sorunlu bir alanı olup olmadığı önemli olmayacaktır. İhtiyacın olan tüm yardımı alabilirsin. Bahçenizin herhangi bir alanı gölgede kaplanabilir ve evinizin herhangi bir kısmı korunabilir; kelimeleri söyle ve olacak.

Ayrıca birçok şirketten ücretsiz ev içi tahminler alabilirsiniz. Bu, evinizde geri çekilebilir bir çardak inşa etmenin ne kadara mal olacağına dair kaba bir fikir edinmenizi sağlar ve muhtemelen neye benzeyeceğine dair bazı eskizler veya tasarımlar da alabilirsiniz. Bu, evinize doğru bakıp bakmayacağına, gerekli barınağı sağlayıp sağlamayacağına ve tek seferde paraya değip değmeyeceğine karar verebileceğiniz için size önemli bir avantaj sağlar.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.
Başa dön tuşu