Dekorasyon

Ev Güzelleştirme Teknikleri

çoğumuz onları daha pratik, estetik açıdan çekici veya konforlu hale getirecek iyileştirmeler yapmaya istekliyiz. Bununla birlikte, mevcut tulsi bitkisi finansal ortamda, birçok insan, fahiş maliyetler nedeniyle arzularını gerçeğe dönüştürmek için finansal araçlara sahip değildir. Neyse ki, iyileştirmeler yapmak için mülkünüze büyük bir servet harcamanıza gerek yok. Ev hissediyorum ve iyi görünmesi için bazı maliyet-etkin yolu vardır. İç mekanınızda bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, bazı küçük ve basit ipuçları minimum maliyetle mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Evinizi Dağınıklıktan Arındırın
Zarif iç tasarım

Çoğumuz evlerimizde istemediğimiz, kullanmadığımız veya ihtiyaç duymadığımız birkaç eşyaya sahip olmaktan suçluyuz. Bütün bunlar büyük bir migren ve tonlarca dağınıklık anlamına geliyor. Bu, evin görünümü ve hissi üzerinde ciddi bir olumsuz etkiye sahip olabilir. Evinizin daha düzenli görünmesini ve daha rahat hissetmesini sağlamak için, dağınıklığı gidermek ve bağış yaparak, geri dönüştürerek veya satarak istemediğiniz öğelerden kurtulmak için zaman ayırın. Topladığınız önemsiz miktardan bunalmış hissediyorsanız, işleme günde 15 dakika ayırın. Hafta sonuna kadar neredeyse hiç çaba harcamadan önemli ilerleme kaydetmiş olacaksınız

Aydınlatmayı Geliştirin
Daire iç tasarımı

Herhangi bir odanın ambiyansını değiştirmenin en basit yollarından biri uygun aydınlatmanın kullanılmasıdır. Bu büyük bir fark yaratabilir, ancak bunu başarmak için minimum çaba ve maliyet gerekir. Mobilyaları uygun şekilde düzenleyerek ve doğru perdeleri kullanarak pencerelerden odaya bol miktarda doğal ışık geldiğinden emin olun. Ayrıca, lambalarla daha koyu köşeleri aydınlatın ve daha sıcak bir parlaklık için duvar lambalarına yatırım yapmayı düşünün.

Uygun Fiyatlı Tasarım Mobilyalara Yatırım Yapın
Şık Mobilyalar

Yüksek kaliteli tasarım mobilyalar eve olağanüstü bir dokunuş katabilir, ancak birçok insan için çok maliyetlidir. Ancak, ortadaki adamı kesip doğrudan kaynağa gidersiniz. Tasarımcı sandalyeleri şu adresten temin edilebilir Made.com ve doğrudan maliyetleri düşük tutan tasarımcıdan gönderilir. Bu, evinize uygun fiyatlı bir şekilde stil ve şıklık katmanızı sağlayacaktır.

2014 için gemi şeklini almak için tüm evi yeniden dekore etmek zorunda değilsiniz. Duvarlardaki yeni bir kat boya kadar basit bir şey, herhangi bir odaya bir facelift vermeye ve onu canlandırmaya ve canlandırmaya bırakmaya yardımcı olabilir. Bir renk dokunuşu ve biraz derinlik katmak için düz boyalı duvarlara bazı sanat eserleri eklemeye bile bakabilirsiniz.

Çağdaş Oturma Odası

Bunlar, bir odanın nasıl göründüğü ve nasıl hissettiği konusunda büyük bir fark yaratabilecek basit ama çok etkili ipuçlarıdır.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu