Dekorasyon

Beyaz Deri Ofis Koltuğu

Deri Beyaz Ofis Koltuğuna Sahip Olmanın Avantajları

Yepyeni bir ofis koltuğu için pazardaysanız, muhtemelen şimdiye kadar seçebileceğiniz birçok farklı seçenek olduğunun farkındasınızdır. Bu seçeneklerden biri deri beyaz ofis koltuğudur. En üst düzeyde konfor istiyorsanız ve sandalye için biraz daha fazla ödeme yapmayı düşünmüyorsanız, o zaman deri beyaz bir ofis koltuğu sizin için uygun olabilir. Bu yazıda, deri beyaz bir ofis koltuğuna sahip olmanın getirdiği bazı avantajları tartışacağım, böylece bu tip sandalyenin sizin için uygun olup olmadığına dair akıllıca bir karar verebilirsiniz.

Deri Ofis Mobilyalarının Faydaları
Beyaz Ofis Koltuğu

Mevcut çok sayıda oturma türü söz konusu olduğunda, genellikle deri, vinil, kumaş, ahşap ve plastik arasından seçim yapabilirsiniz. Deri koltukların diğer seçeneklerden öne çıkmasını sağlayan bazı benzersiz avantajları vardır. Deri, o kadar kolay yırtılmaması nedeniyle diğer malzemelere göre daha katıdır. Kumaştan temizlenmesi çok daha kolaydır ve üzerine oturması ahşap veya sert plastikten çok daha rahattır. Bunun da ötesinde, deri mobilyalar ofisinizde ziyaret edenleri etkileyecek bir sofistike hava sağlayabilir. Ayakta Duran Masalar için de rahattır.

Beyaz Ofis Mobilyaları Sizin için Neler Yapabilir
Deri Beyaz Ofis Koltuğu

Ofisinize daha koyu renkler hakimse, deri beyaz bir ofis koltuğu daha koyu renkli duvara karşı çarpıcı bir kontrast sağlayabilir. Beyaz ofis mobilyaları, akla gelebilecek hemen hemen her ofis renk şemasıyla uyumlu olacaktır. Diğer renklerle, gölgelerin hepsinin eşleştiğinden emin olmalısınız. Aksi takdirde, bazı mobilya parçaları yersiz görünecektir. Beyazla uğraşırken, eşleşecek gölgeler yoktur. Ya beyazdır ya da değildir ve bu işleri çok daha kolaylaştırır. Estetik faydalarına ek olarak, beyaz renk ofiste çalışanlar üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahip olma eğilimindedir. Çok stresli bir işiniz varsa bu çok önemli olabilir. Beyaz renk de verimliliğinizi artırabilir. Çok sayıda çalışma, ofislerinde etrafı beyazla çevrili işçilerin, etrafı daha koyu renklerle çevrili olanlardan daha üretken olma eğiliminde olduğunu göstermiştir. Bu, beyazla birlikte gelen doğal sakinleştirici etkiyle ilgili olabilir.

Gördüğünüz gibi, deri beyaz ofis koltuğu, ofiste gününüzü çok daha iyi hale getirmek için hem deri ofis mobilyalarının hem de beyaz ofis mobilyalarının faydalarını bir araya getiriyor.

Ev Ofisinizi Organize Etmek
Beyaz Deriden Ofis Koltuğu

Bugünlerde neredeyse herkesin bilgisayarı olan bir ev ofisi var. Sadece ara sıra internette gezinmek için olabilir veya normal işiniz için haftada 40 saat evden çalışabilirsiniz. Kullanımdan bağımsız olarak, iyi organize edilmiş bir ev ofisi daha fazlasını yapmanıza yardımcı olabilir. İşte bunun gerçekleşmesi için bazı ipuçları:

Mümkün olduğunda kağıt belgeleri ortadan kaldırın. Çevrimiçi banka hesap özetlerine abone olun. Herhangi bir belgeyi sabit sürücünüze veya Google Dokümanlar gibi diğer hizmetlere tarayın veya yükleyin. Bu aynı zamanda, bu elektronik kopyalar yedeklenip kalıcı olarak saha dışında kaydedilebildiğinden ve kolayca taşınabildiklerinden size huzur verir. Bir ev yangını durumunda, tüm belgeleriniz hayatta kalacaktır (bu elektronik yedekleri yanmaz bir kasaya koymayı unutmayın).

Yığınları önleyin. Gelen posta ve faturaların geçmesi için bir sepetiniz olsun. Her kağıda sadece bir kez dokunun. Bu faturayı ödedikten sonra kağıdı parçalayın veya tarayın ve bilgisayarınıza yükleyin.

Dikkat dağıtıcıları en aza indirin. Ofisinizde bir televizyona sahip olmak harika bir fikir gibi görünse de, oyunun skoruna bakarak ne kadar zaman kaybettiğinize şaşıracaksınız! Ofisiniz yalnızca mesleğinizi yapmanız veya para kazanmanız / yönetmeniz gereken şeylere adanmış olmalıdır. Eski lise resimlerinizi sıralamak için ofisinizi kullanmayın; asla iş yapamazsın.

Ev gürültüsünü görmezden gelin. Ofisinizin kapısını kapatın, biraz beyaz gürültü açın, kulak tıkacı takın, hatta ofisinizi evin başka bir yerine taşımayı düşünün. Bir çocuğun ağladığını veya bağırdığını, kapı zilinin çaldığını veya bulaşıkların çınladığını duyduğunuzda yoldan çekilmek kolaydır.

Küçük değişiklikler verimliliğinizi önemli ölçüde artırabilir. O zaman o ofisten çıkmak ve hoşunuza giden bir şey yapmak için tüm bu ekstra zamanı kullanabilirsiniz!

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu