Dekor Aksesuar

Banyo Süsleme Fikirleri

Dişlerinizi temiz tutarken veya fırçalarken çatlamış fayansları ve yaşlanma özelliklerini gözden kaçırmak kolay olabilir. Yine de, çalışan, güncellenmiş bir banyoya sahip olmak, yalnızca alandan genel zevkinizi iyileştirmekle kalmayacak, aynı zamanda uzun ömürlülüğünü de artıracaktır. Profesyonel bir yükseltmeyi karşılayamıyorsanız panik yapmayın, biraz araştırma ve biraz tasarrufla kendi başınıza yapabileceğiniz pek çok küçük değişiklik ve iyileştirme var.

Yeniden Döşeme
Mükemmel Bir Banyo Makyajı

Banyonuzu yeniden döşemek göz korkutucu bir proje gibi görünebilir, ancak doğru araştırma ve rehberlikle nispeten basit bir süreç olabilir. Yeniden döşeme projesini üstlenirken ihtiyacınız olan en önemli şey zamandır. Kendi başınıza hiç yapmadıysanız, zamanınızı almak ve dikkatli çalışmak en iyisidir çünkü yeniden döşeme, üstlenebileceğiniz daha büyük işlerden biridir, maliyetlerin farkında olduğunuzdan emin olun. iş yükü.

Yeni Çamaşırlara Yatırım Yapın
Yeni Keten

Banyonuza biraz hayat katmak için yapabileceğiniz en kolay şeylerden biri yeni banyo çarşafları, havlular, banyo paspasları vb. Satın Almaktır. Temiz, uyumlu setlere sahip olmak, mekanın genel görünümünde ve hissinde büyük bir gelişme sağlayabilir. Banyo çarşaflarınızı birkaç yılda bir değiştirmek de iyi bir fikirdir, çünkü her gün kullanmak onların yaşlanmasına ve yorulmasına neden olur. Yeni banyo çarşafları satın almakla ilgili en iyi şey, çoğu bütçe mağazası hala mükemmel kalitede olan temel ve premium hatları stokladığından, bunun bir bütçeyle yapılabilmesidir. Bir marka adı satın almak istiyorsanız, yerel ev eşyaları mağazanızdaki yaklaşan satış ve fiyat indirimlerine dikkat edin.

Biraz Resim Yap
Banyo aydınlatma armatürleri

Son fakat en az değil, banyonuza yeni bir boya yalamanın zararı yok. Yeni bir paltoyla yapılabilecek duvarları boyadıysanız, yerel hırdavatçınıza gidin ve bazı örnekler ve boya kartları alın. Yeniden döşeme gibi, boyama da oldukça basit bir iştir, ancak zaman alır. DIY hedeflerinizi tatmin edici bir seviyeye tamamlayabileceğiniz bir günü veya zamanın büyük bir bölümünü ayırdığınızdan emin olun. Bir resim işini bir arkadaşınızla veya yardımcınızla bitirmek de en iyisidir, bu nedenle arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi yardım etmeye çağırın.

Yeni bir banyo kurmak, lavaboyu yeniden yapmak veya armatürlerle uğraşmak gibi daha zor tadilatlar düşünüyorsanız, sıçramadan önce hazır ve eğitimli olduğunuzdan emin olun. Çamaşırları boyamak veya değiştirmek çok daha basit adımlardır ve hataya çok daha fazla yer bırakır. Genel olarak, deneyimle eğlenin ve derinliğinizin dışında hissediyorsanız bir profesyonele danışmaktan korkmayın.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu