Dekorasyon

Posta Kutusu Tasarımları

Muhtemelen bu günlerde özel yapım posta kutunuzu tasarlamanın bu kadar popüler bir şey haline gelmesinin ana nedeni budur – kendinizden bir şeyi pratik ve ustaca ifade etmenin kolay yolu gibi.

Evinizin dışında özel yapım bir posta kutusuna sahip olmakla ilgileniyorsanız, temelden tuhaf olana kadar hem stil hem de renk açısından birçok seçenek olduğunu göreceksiniz, ancak nihai bir tasarım seçmeden önce aklınızda bulundurmanız gereken bazı temel sorular var.

Uyum Sağlayacak mı?
Monogramlı Whitehall Kişiselleştirilmiş Balmoral Post Montajlı Posta Kutusu

Mahallenizde popüler olan genel posta kutuları tarzından ipucunuzu alın. Farklı olmanın yanlış bir tarafı yok. Sonuçta, bu sizin tasarladığınız gibi benzersiz bir posta kutusu olacak, ancak tamamen yerinde görünmeyecek bir şey yaratmak akıllıca bir hareket olmayabilir.

Geleneksel bir caddede en üstte olacak şey, örneğin daha gösterişli bir kasabada uysal olarak kabul edilebilir.

Sürecek mi?
Whitehall Deluxe Capitol Komple Posta Kutusu Posta Sistemi Bronz

Hiç kimse, özellikle kişisel olarak tasarlandığında, her yıl veya iki yılda bir solmuş veya yıpranmış bir posta kutusunun yerini almak istemez. Posta kutunuzun yapılacağı malzemeleri biraz düşünün ve resimlerle özelleştirilen posta kutularının çok hızlı kaybolup kaybolmayacağını kontrol edin.

Son olarak, şimdi mükemmel olacağını düşündüğünüz tasarımın uzun süre yaşayabileceğiniz bir şey olup olmadığını kendinize sorun ve emin değilseniz daha tarafsız bir özel tasarıma geçin.

Posta ihtiyaçlarınız için doğru Boyut mu?
Özel Lite Özel Kaldırım Kenarı Posta Kutusu Scb 1015 Dx İsveç Gümüşü

E-postalar ve telefonla mesajlaşma, bir zamanlar yazılan iletişim yöntemlerinin çoğunun yerini almış olsa da, yine de aldığınız postayla başa çıkabilecek bir posta kutusu tasarımı seçmeye değer. Keskin internet alışverişçileri veya gazete dergisi aboneleri, ortalamadan daha önemli bir şeyle daha iyidir.

Özel Posta Kutusu Herhangi Bir Kuralı İhlal Ediyor mu?
Özel Lite Özelleştirilmiş Kaldırım Kenarı Posta Kutusu Scb 1015 Dx Verde Yeşil

Her zaman bir posta kutusunun tasarlanma biçimiyle ilgili ABD Posta Servisi tarafından belirlenen mevcut gereksinimleri (ve yerel kuralları da) kontrol edin. Standlardaki posta kutuları ve ön kapıya yakın bir duvara monte edilenler için minimum yükseklik gereksinimleri olacaktır.

Standart posta kutuları bu kurallar göz önünde bulundurularak yapılır, bu nedenle özel bir kutu tasarlayan (ve yapan) kişi ne olduklarını bulmaktan ve bunlara bağlı kalmaktan sorumludur. Yerel ev dernek grupları, bir posta kutusunun nasıl görünebileceğine dair belirli kurallar da koyabilir – tehlikenizdekileri görmezden gelin!

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu