Dekorasyon

Vintage Dekorasyon Nedir?

Dekorasyonda büyük şekil korkusunun üstesinden gelmek zorunda kalacaksınız, çünkü bunlar eski stili oluşturan şeylerdir. Duvarlardan başlayın. Üçgenlerin karelerini kesen çizgilerle koyu renkte boya ekleyin. Ya da belki eski bir bölücü veya uzun vazo içeren bir odak parçası ekleyin. Şekiller, biri odaya girdiğinde anında tanınabilecek kadar büyük olmalıdır. Minimal ve anlamlı, büyük şekilleriniz ve dekorunuz kolayca odaklanmalı ve takdir edilmelidir.

Pencereler
Eski Pencereler

Tasarımınızdaki pencereler, odalarda biraz ışığın parlamasına izin vermelidir. Pencereyi bölmek için ortasında ahşap desenli dikdörtgen veya daire şeklindeki büyük resim pencereleri, art deco görünümü için idealdir. Tek tip bir görünüm istiyorsanız dış kapılar da diğer pencerelerle aynı tasarıma sahip aynı şekle sahip olabilir. Gilkey Windows gibi şirketler, temanıza ve ev şeklinize uygun özel tasarımlar sipariş etmek için harikadır. Perdeler veya perdeler ekleyecekseniz, odadaki diğer nötr paletleri ortaya çıkarmak için canlı bir şey eklemeyi düşünün.

Sanat Eserleri ve Daha Fazlası
Vintage Detaylar Tasarımınıza Daha Fazla Art Deco Nasıl Dahil Edilir

Tasarımın temellerini öğrendikten sonra, daha ince ayrıntıları eklemeye başlayabilirsiniz. Afrika baskıları ve modern şekil ve çizgi sanat eserleri, hareketin başladığı 1930’larda popüler bir tasarım oldukları için idealdir. Baskının bir avantajı, odanın kişiliğine ve evin ne kadar benzersiz görünmesini istediğinize bağlı olarak hemen hemen her iki veya üç rengi karıştırabilmenizdir. Kaplumbağa kabuğu, lambalar ve kaseler gibi öğeler üzerindeki inci efektlerinin yanı sıra bir başka popüler kaplamadır. Daha büyük bir çekicilik getirmek için cesur desenlerden oluşan birkaç yağlı boya tablo ekleyin.

Cesur Bitiş
Vintage Detaylar Tasarımınıza Daha Fazla Art Deco Nasıl Dahil Edilir

Her şeyi canlı hale getirmekten emin değilseniz, cesur aksanları düşünün. Bunu yapabileceğiniz yerlerden biri banyoda. Birkaç süslemeli beyaz veya bej gibi sade bir tasarım tutun ve zıt renkte fayanslar ekleyin. Siyah veya deniz mavisi, başlamak için doğru renklerdir. Tüm odaya renk katmak için duvarların kenarlarına veya duşun kenarına sadece birkaç fayans ekleyebilirsiniz.

Evinizde farklı bir görünüm istiyorsanız Art deco keşfedilecek bir şey. İlk başta dahil etmeyi düşünmeyebileceğiniz renkleri ve süslemeleri keşfetmeyi içerir, ancak görev tamamlandığında, yalnızca bu dekorasyon tarzının getirebileceği canlılık ve güzellik olduğunu göreceksiniz.

Daha fazla fikir için en iyi iç tasarım uzmanlarından bu ipuçlarını kontrol edin.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu