Dekorasyon

Stüdyo Daire Dekorasyonu

Stüdyo daire dekorasyonu

Bir stüdyo daireyi dekore etmek için en iyi ipuçları

Stüdyo Daire

Bir mutfağı, oturma odasını ve yatak odasını tek bir alana sığdırmaya çalıştığınızı hayal edin. Şimdi bunu hayal ettiğine göre, bir stüdyo dairede yaşamanın hayatına hoş geldin. Bazıları için nefes almak için yer bırakmayı unuttuğunuz alan gibi görünebilir. Diğerleri için rahat ve ev aramak için güzel bir yer. Şu anda hangi tarafta olursanız olun, stüdyo dairenizi dekore etmek için en iyi 7 ipucunu bir araya getirdik.

Declutter ve Aşırı Kalabalıktan Kaçının
Dağınıklık mantıklı, değil mi? Küçük bir alana taşınıyorsanız, ihtiyacınız olmayan veya düzenli olarak kullanmadığınız tüm küçük şeylerden kurtulmanız gerekir. Ancak bir stüdyo dairede dağınıklığın gözden kaçan bir yönü aşırı kalabalıktır. Daha az yer olduğunda, onlardan kurtulmayı tercih etmek yerine bir şeyleri saklamak için yer bulma eğilimindeyiz. Bu, olması gerekenden çok daha fazla eşyaya sahip bir raf veya masa oluşturabilir. Hızlı bir numara, eşyaları saklamak ve benzer eşyalarla süslemektir. Örneğin, dekor olarak tüm kırmızı biblolarınızın bulunduğu bir rafa sahip olun veya tüm duygusal parçalarınızı birlikte güvenli bir yerde saklayın.

Nötr Duvar Renkleri Kullanın
Oraya varır varmaz sık sık kişiliğimize yeni alanımıza bir dokunuş katmak isteriz. Ancak bir stüdyo dairede duvarlar bunu yapmak için en iyi yer değildir. Duvarlardaki nötr renkler alanı dışa doğru genişletme eğilimindeyken, parlak renkler gözlerimizi doğrudan ona çeker.

Çift Amaçlı Uzay Bölücülerinden Yararlanın
Bu açık görünebilir, ancak stüdyonuzu ayrı alanlara bölmek size daha iyi bir alan hissi verebilir. Ancak sınırlı alanla, bölücülerinizle kutunun dışında düşünmeniz gerekir. İçinde saklama kutuları olan kitap rafları kullanın. Yatağınızın etrafındaki rafları kullanarak yatak odanızı oturma odasından ayırabilir, rafları kullanarak depolama ve dekor alanı eklediniz.

Bir Daybed deneyin
Bölücüler için yeterli alan yoksa, bir daybed deneyin. Çok fazla insanın gelmesini planlamıyorsanız veya umursamıyorsanız, kanepe olarak da işlev görebilecek bir yatağa sahip olmak, stüdyo dairenizi büyük hissettirmenin en kolay yollarından biridir.

Küçültülmüş Mobilyalar
Tam boy bir kanepe yerine bir aşk koltuğu seçmek, konfordan ödün vermeden yerden tasarruf etmenin harika bir yoludur. Ek olarak, kullanılmadığında mobilyaları küçük tutmak için yapraklı masaların kullanılması, modern dairenizi veya şehir evinizi dekore ederken idealdir.

Aynalarla Süsleyin
Doğal olarak, aynalar herhangi bir alana daha fazla boyut katar. Doğru yapıldığında, güzel aynaları sadece alanınızı görsel olarak genişletmek için değil, aynı zamanda güzel dekoratif parçalar olarak da kullanabilirsiniz. Sadece aşırıya kaçma. Kendinizi dairenizdeki bir ayna labirentinin içine hapsetmek istemezsiniz.

Küçük bir alana sahip olmak, sahip olduğunuz alanla gurur duyamayacağınız anlamına gelmez. Çok fazla yer kaplamadan işleri yoluna sokmak için arada sırada kutunun dışında düşünmeniz gerekebilir, ancak bu, ev aramak için kendi yerinize sahip olmak için küçük bir fedakarlıktır.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu