Dekorasyon

Fransız Dekorasyon Tarzı

Fransız eyalet tasarımı açıkça Fransa ülkesinde ortaya çıktı. Bu tarz on yedinci yüzyıldan beri ortaya çıktı. Bu dekoratif çeşitlilik, sportif bir görünüm, stil ve tasarımdaki sadelik hakkında bolca konuşur ve evinize bir incelik havası katar. Fransız taşra tasarım fikirleri, güney Fransa’da bulunan pitoresk köylerden ve dünyanın en ünlü stil ve dekorlarından biri olduğu ortaya çıkan köylerden gelişti. Fransız ev tasarımları telaşsız, gündelik ama yine de davetkar. Fransız eyalet tasarım fikirlerini çok sayıda unsur sübvanse ediyor; ortaya çıkan görünüm her zaman misafirperver, geleneksel ve rustiktir.

Bu Tasarımın Temel Özellikleri
Eski Moda Sandalyeler

Katılara veya genellikle mermerden yapılmış kalın düz yüzeylere yan yana yerleştirilmiş S şeklindeki eğrilerin, düz çizgilerin ve dikdörtgen şekillerin kullanılması.
Ayrıntılı ve sade tasarımları veya kaplamaları tasvir eden el oyması paneller. Bu tasarım en çok hassas detaylarıyla bilinir.
Ceviz, Meşe, meyve ağaçları ve maun tercih edilen kerestedir.
Stil ve pratikliği zarafetle birleştirerek daha ince yaşamı uygun fiyatlı hale getirir.
Tarz bir Fransız ülkesi olarak tanındı, ancak esas olarak toplumun seçkin sınıfı tarafından desteklenen Fransız eyalet tasarımına dayanıyordu.
Çok fazla çeşitlilik içeren Fransızlardan ilham alan birkaç unsurla çalışarak, evdeki herhangi bir odayı bir Fransız kır malikanesine dönüştürmek kolaydır.

Fransız Tasarımı için Yönergeler
Lüks Sandalye

Odak noktalarını seçin: Bu tarzda, Fransız Eyalet Özel Mobilyalarının tasarımı odak noktası olmalıdır.
Görünüm ayrıntılarla ilgilidir: Küçük bir masadaki çeşitli küçük öğeler büyük bir görünüme neden olur. Bir Fransız çiftlik evinde bulunabilecek çeşitli renklerde küçük çerçeveler, eski kartpostallar ve güzel biblolar mükemmeldir. Bir şişe şarap gibi Fransız etiketlerine sahip öğelerin dahil edilmesi, eğlence kalitesi katar ve yine de bu tarzın cazibesini yansıtır.
Her şey renklerle ilgili: Fransız taşra tasarımında tek renkli renk şemaları yok. Fransız kırsalının canlılığı nedeniyle, genel dekoru daha fazla renk vurgular. Renk tonları, solmamasına veya yıkanmamasına rağmen genellikle sessizdir. Adaçayı yeşili, peygamber çiçeği mavisi hepsi iyi seçimlerdir. Duvarlardan aksesuarlara, mobilyalara kadar her şey renkle kaplanabilir, böylece kişiye çıldırması için izin verebilir. Birden fazla renk yalnızca birlikte iyi sonuç vermekle kalmaz, aynı zamanda Fransız kır evlerinde bulunabilecek şeyleri de yansıtır.

Antika Mobilyalar

Göz kamaştırıcı vurgular ekleyin: Renkler sessiz olsa da sıkıcı olmaları gerektiği anlamına gelmez. Renkleri sergileyen bir kumaş seçilerek Fransız şıklığının istenilen dokunuşu elde edilebilir. Boncuklar, danteller ve inciler yastıklara büyüleyici bir dokunuş katar. Sadece bir kumaş parçasını çerçevelemek ve onu duvar askısı olarak kullanmak, dekorlarına dahil etmeyi umduğu göz alıcı süslemeleri sağlayabilir.
Kumaş: Taşra görünümünde büyük rol oynar. Fransız bir evde nevresimler, kalın çizgilerle birlikte yastıklardan masa örtülerine kadar her şeyi süslüyor.

Kalıcı Çekicilik Odası Sahnesi

Dalgalı kıvrımların ve hafif kaplamaların etkileşimi ile Fransız dekoru, evinizi en yoğun anneler için bile davetkar bir sığınak haline getiren kalıcı bir çekiciliğe sahiptir. Yüzyıllara yayılan uzun bir geleneğe sahip olan Fransız dekoru, daha doğrusal, neoklasik bir tarz da dahil olmak üzere birçok varyasyona sahiptir. Fransız taşra tarzı, aile ihtiyaçlarını karşılayan rahat bir his sağlar. Fransız taşra dekorunun tüm renk şemaları çoğu durumda açık olmasa da, arka planları parlak tonlu oda dekoruyla açık renktedir. Fransız taşra tarzının aktardığı duygular canlı ve yumuşaktır. Tarzınızı bu tasarıma dahil etmek, sadece Fransız Kırsalında bulunan çeşitli yönlere güzel süslemeler, benzersiz detaylandırma ve sevgi ekleyerek kolaydır.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu