Dekorasyon

Duvar Tasarımları

Eh, aradığınız kendini ifade etme ve bugün onsuz yaşamak için hiçbir neden yok. Kişiselleştirilmiş duvar tasarımları, sıkıcı yerleri bile hazırlayabilir ve üzerlerinde benzersizliğinize aşık olabilir. Güzel bir tasarım duvar için çeşitli bütçelerde birçok farklı alternatifiniz olacak. Duvarınızı nasıl özel göstereceğinize karar vermek için onları önceden düşünün:

Dokulu Boyalar
Sarı Çiçekli Duvar Kağıdına Sahip Modern Oda Eko

Dokulu boya, beğendiğiniz farklı duvar tasarımlarını yapmak için becerikli bir şekilde kullanılır. Bazı genel yüzeyler sedef, sıva, kumlu ve metaliktir. Ayrıca düşüncelerinizin vahşileşmesine izin verebilir ve şablonların yanı sıra dokulu boya yardımıyla duvar tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz.

Duvar Kağıdı
Oturma Odası Duvar Tasarımı

Bugün duvar kağıdı çekici seçeneklerle geliyor – çiçek desenli, aritmetik, deri kaplama, dokulu, metalik vb. Bu duvar kağıtlarını her yerde kullanabilirsiniz – yatağınızın, yemek odanızın veya oturma odanızın arkasındaki duvarda. Duvar kağıtları kolayca değiştirilebilir.

Çıkartmalar
Yaslanmış Ağaç Duvar Çıkartması yatak odası dekoru

Bazı ev işletmeleri, seçiminize göre duvarlar tasarlayabilmeniz için etiketler yapar. Bu çıkartmanın duvara sabitlenmesi çok kolaydır ve leke bırakmadan soyulabilir. Çiçekler, ağaçlar, kelebekler, kuşlar, soyut geometrik sayılar ve hatta çocuklarınızın odaları için yapışkan etiketler gibi seçenekler paisley’den konuya değişir. Örneğin, en çok sevdiğiniz masaldan bir panoramanın yapışkan etiketlerini koyabilirsiniz.

3D düşünün
Strom Duvar Depolama ve Teşhir Seti

Duvar tasarımınızı yalnızca 2D ile sınırlamayın. 3D’yi düşünün! Etkinliklerinizde veya yapmaktan hoşlandığınız diğer figürinlerde çıkardığınız hatıradan duvarda çekici bir taslak oluşturabilirsiniz. Örneğin, çok renkli tabaklar, çeşitli bilezik türleri, maskeler, düğmeler, bira kutuları, tekila bardakları veya şapkalarla linç eden yaratıcı bir duvar yapın.

Duvar resimleri
Pop Art Komik Duvar Resmi

Sizin için duvarlardan herhangi birine resim kaplaması için bir sanatçı atayabilirsiniz. Bunun fiyatı duvarın büyüklüğüne ve sanatçının ödemesine bağlı olacaktır.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu