Dekorasyon

Duvar Kağıdı Fikirleri

Bir tutam renk, donuk ve karanlık bir oturma odasını veya durgun yatak odanızı hızla aydınlatır. Bu durumda yeni bir boya işi yapabilir. Bazı dokular ve desenler normalde boyanmış bir duvarın monotonluğunu değiştirir.

Oturma Odası Duvar Resmi

Bu, duvar kağıtları veya duvar kaplamaları için iş gibi görünüyor. Duvar kağıdı, normal bir boya işinin ustalıkla çoğaltılması çok zaman alacağı çizgileri, şekilleri ve süslü desenleri kullanarak odanızın sınırlarını düzgün bir şekilde kaplar. Birkaç saatlik yapıştırma, konutunuzu düz bir düşmanlıktan dokulu bir ooh-la-la’ya dönüştürebilir.

Şimdi, duvar kaplamalarınızı nereden almalısınız? Çevrimiçi olarak kontrol edebilirsiniz, ayrıca birçok ev dekor mağazasında artık piyasadaki kaplamaların yanı sıra en iyi ve en görkemli el yapımı duvar kağıtlarının çoğunu oluşturmada kolayca başarıya sahip duvar kaplamaları bulunmaktadır. Sade ve şık Marcello tasarımından ve Navona tasarımından çok görülen Küresel ve Perçinlere kadar duvar kaplamaları, müşteriye ve yollarına çıkanlara uygun bir duvar dekorasyonu ve kaplama tasarımı elde etti. Belirli bir renk istiyorsanız, o zaman birçok mağazanın size özel duvar kaplamaları verdiğini bilmelisiniz, ancak çok çeşitli ve renk çeşitlerinde gelen duvar kaplama tasarımlarından bir seçim yapabilirsiniz.

Muhteşem El Yapımı Duvar Kağıtları

Tasarım veya desenin, yepyeni duvar kaplamalarınızın malzemesine kıyasla biraz önemsiz olması durumunda, birçok seçenek mevcuttur. Günümüzde duvar kaplamaları üreticileri, duvarlarda daha doğal bir şey istemeniz durumunda çim kumaş seçeneklerinde çeşitli renklerde duvar kaplamalarına sahiptir. Bunun sizin için yeterli olmaması durumunda, birbirine arnavut kaldırımlı küçük taşlardan tasarlanmış duvar kaplaması gibi şaşırtıcı bir seçenek daha var.

Oturma Odası için Siyah Beyaz Duvar Kağıdı

Duvar kağıdını kolayca yanan bir şey olarak düşünmekten kaçının. Duvar kaplamaları, neredeyse tüm tasarımlarıyla ilgili bir dizi yangın derecesi talep ediyor. Böyle bir felaket anında güvende kalacağınızın garantisi değildir, ancak işler kötüye gittiğinde markalı bir duvar kaplamasının size çok daha fazla güvenlik sağlayacağını bilmek iyi olabilir.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu