Nasıl Yapılır?

Evde Duvar Boyama Teknikleri

Tarama, duvar kağıdına benzeyen boyalı yüzeye çizikler, güzel astarlı doku oluşturabilir. Efektli duvar boyasını taramak için bir taban kaplamasına ve farklı bir renk sırına ihtiyacınız vardır. Boya tarakları, çeşitli genişliklerde mağaza satan birçok boyadan alabileceğiniz aksesuarlardır.

Taban katını duvarlara uygulayın ve kurumasını bekleyin. Sırla çalışırken duvarlar bölümler halinde boyanmalıdır çünkü duvar hala ıslakken tarama yapılması gerekir. Yüzeyin bir bölümüne sır boyayın ve tarağı ıslak boyadan geçirin. Bir tarak çizgisi izi oluşturmak için yalnızca bir kez kullanın. Ancak bir bölümden memnun değilseniz, yeniden boyayabilir ve tekrar taramayı deneyebilirsiniz.

Tarama düz yatay veya dikey çizgiler halinde yapılabilir. Hatta ileri geri oynatabilir ve dalgalı çizgiler oluşturabilir veya dönen çizgiler veya karmaşık desenler yapabilirsiniz. Tarama, farklı desenleri birleştirebildiğiniz için denemenize izin verebilir.

Deri kaplama:
Duvar Boyası Fikirleri

Bu duvar boyama tekniği ucuz olduğu kadar kolaydır. Boya ile duvarlara deri görünümü, kahverengi tonlarında harika görünen otantik ve şaşırtıcı bir görünüm verir. Bu görünümü kahverengi kağıt torbalar, gazete ve kağıt mendil hediye ambalaj kağıdı gibi ucuz hurda kağıtlarla elde edebilirsiniz.

Kağıtları rastgele boyut ve şekillerde yırtın. Bunları duvar kağıdı macunu ile duvarlara uygulayın ve hafifçe üst üste bindirin. Sıkıca bastırın ve ardından hava kabarcığı olmayacak şekilde düzeltin, ancak çatlaklar ve kırışıklıklar iyidir ve daha ziyade kösele bir görünüm vermek için artacaktır.

Sahte Tuğla Ve Taş:
Tuğla Boyalı Duvar

Sadece boya ve birkaç rulo bantla açıkta kalan tuğla veya taşlarla bir duvara sahip olmak havalı ve harika görünebilir. Duvarı harç veya harç çizgileri haline gelen bir taban rengiyle boyayın. Bandın yüzeye zarar vermemesi için yaklaşık 24 saat kurumaya bırakın. Tuğla ve taş şekillerini ana hatlarıyla belirtmek için ressam bandı kullanın ve istediğiniz yığılmış tuğla ve taş görünümüne sahip olduğunuzda, düz ve eşit olduklarından emin olmak için seviye ve cetvel kullanın. Rastgele yuvarlak ve oval şekillere sahip rustik yığılmış bir taş duvara sahip olabilirsiniz.

Bantlamadan sonra, duvarları taşların temel rengiyle boyamanız gerekir. Boya kurumadan bandı çıkarın ve altındaki harç çizgisini ortaya çıkarın. Mükemmel Sahte Tuğla ve taş görünümü için derinlik ve çeşitlilik kazandırmak için tek tek taş veya tuğlaların kısımlarında 1 kısım biraz daha koyu gölgeli 1 kısım sır karışımı kullanarak duvarlara sünger sürün.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu