Dekorasyon

Victoria Mobilya

Çağ, zarif mobilya tasarımı ve yerleştirildiği her yerde canlı ve kraliyet bir görünüm veren dekoratif tasarımıyla tanınır. Sehpalardan klasik viktorya dönemi aynasına kadar, parçaların güzel oymaları ve süslenmesi onları zamansız ve paha biçilmez kılıyor.

Viktorya tarzı mobilyaların yüksek ve sürekli artan talepleri nedeniyle üreticiler bu dönemde son kullanıcılarla doğrudan temasını kaybetti.

Yüksek talepler, büyük ölçekte mobilya üretimi için makine ihtiyacını beraberinde getirdi. Bu da insan emeğine olan ihtiyacı azalttı. Ancak bu, makinelerin çıkardığı düşük kaliteli ürünler nedeniyle uzun süre dayanamadı. Böylece, bu mobilyadaki görünüm popülerlik kazandı.

Bir zamanlar Antika Viktorya Dönemi Aynalarının koleksiyonuyla olan bir zamanı yansıtın. Onaylanmış ve incelenen antika satıcılarının büyük listesinden geçmişi tanıdık ama çarpıcı bir tarzda kucaklamak için eski viktorya dönemi aynasını keşfedin.

Yaygın olarak Viktorya Dönemi Üreme Mobilyaları olarak adlandırılan bu benzer mobilya, çok eski zamanlardan beri moda olmuştur ve bugüne kadar birçokları için bir seçim olmaya devam etmektedir.

Viktorya Dönemi Üreme Mobilyalarının Ayırt Edici Özellikleri Hakkında Nasıl Ayırt Edilir / Bilinir
Çeşitli özellikler Viktorya Dönemi üreme mobilyalarını ayırt edilebilir kılar. Bunlar orijinal veya orijinal biçimlerde değildir ve bu nedenle sembol veya belirgin işaret ile işaretlenmez. Zamansız bir parça gibi görünmesini sağlayan şey, mobilyaların nasıl tasarlandığıdır.

Adlandırılacak Birkaç Özellik Şunlardır:

Süsleme
Altın veya renkli ciladaki güzel oyma, mobilyaların çok zengin görünmesini sağlar. Detaylar ve süslemeler kraliyet aileleriyle ilişkilendirilir ve daha az değerli mobilyalarda aynı şey ona yaprak dökmeyen bir görünüm verir ve onu her zaman güzel tutar.

Ahşabın Kalitesi
Viktorya dönemi mobilyaları abanoz, maun, gül ağacı, meşe ağacı ve ceviz ağacından yapılmıştır. Ayrıca dokular deri, cam, metal ve mermer kullanılarak da verilebilir.

Yaylar
Viktorya döneminde, onlara sıçrama ve ekstra rahatlık sağlamak için yataklara ve kanepelere yaylar yerleştirildi. Diğer bir özellik ise Viktorya dönemi masalarında, şöminelerde, şöminelerde ve Viktorya dönemi balon sırtlı sandalyelerde kolayca görülebilen eğrisel yapıydı.

Konfor
Kraliçe Victoria döneminde bayanlar rahat oturmaya izin vermeyen devasa elbiseler giyerlerdi. Bununla birlikte, derinliği yan kulpların üzerine yuvarlanan alçak kanepeler, yan desteği olmayan mama sandalyeleri ve üst sırtlar ona konforlu mobilya özelliği kazandırdı.

Kumaşlar
Mobilyalar üst-orta ve üst sınıf için tasarlandığından, kraliyet görünümüne sahip olsa da, kullanılan kumaşlar da birinci sınıf kalite ve tasarıma sahipti; Brokar, iğne uçları, damasklar ve canlı ve zengin renklere sahip kadifeler popüler olarak kullanıldı.

Genel Görünüm
Anahtar, basılı duvar kağıtları, aristokrat görünüm ve çevrenin sofistike ve şık görünmesini sağlayan güzel zarafeti kullanarak odanın genel havasını incelikli tutmakta, alçak tavanları bir veya iki antika görünümle birleştirerek kraliyet dokunuşunu elde etmektir.

Üreme Mobilyalarının arkasındaki Gerçek
Zenginler lüks görünmek istediler, ancak ceplerinin çok üzerinde olan özel olarak tasarlanmış üst düzey mobilyalarla bu neredeyse imkansızdı. Ve elle yapıldığında, bunlar da çok zaman aldı ve taleplerin arzın çok üzerinde olmasını sağladı. Böylece, benzer görünümlü mobilyalar yapan ve artan çıktıyla çok zaman kazandıran endüstriye makineler tanıtıldı. Popülerliği, üretimdeki feci kusurlara rağmen, sürecin hayatta kalacağı şekildeydi.

O zamandan beri bu konsept popüler hale geldi ve Viktorya Dönemi üreme mobilyaları, evlerine geleneksel bir görünüm vermek isteyenler için favori olmaya devam etti.

Admin

Mefise Taş dekorbab.com'un Kurucu Yayın Yönetmenidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu